- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да й кажа?
Не си ме обидил, хубаво е, че все още не си си загубил способността да се извиняваш.
Възможно е наистина да не си далеч толкова лош, колкото излиза от написаното тук, не те познавам, не мога да те класифицирам като 'много добър' или 'pure evil'.
На всички са ни разбивали сърцата, аз също не искам да се връщам към тези моменти. Но именно, защото знам колко боли и какво е чувството, никога не бих си и помислила да си играя с чувствата на някого, който наистина ми вярва. Никога! Тези момичета чисто и просто с нищо не са заслужили подобно отношение. Те са ви вярвали, редно е да оправдаете доверието им. Те може и да не са разбрали за вашата игра, обаче просто си помисли за момент, че нещо се обърка и момичето разбере? Ще се почувства като използвана носна кърпичка. Аз поне така бих се почувствала.
Не искам да се правя на голямата моралистка, далеч не съм такава, много грешки съм правила и много предстои да направя, но просто не намирам за редно и необходимо да се играят подобни игри. Намираш си момиче, с което да си правиш кефа без да се обвързвате и нито ти си наранения, нито тя. Когато решиш, че вече си преодолял въпросния кофти момент от живота си, отваряш нова страница и търсиш истинската любов.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.