.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation СЕРОИЗНО! ТРЯБВА МИ СЪВЕТ....

Здравейте..
    Има едно момиче с което ходихме преди година, но се разделихме. Важното е, че по чудо си останахме приятели. Преди няколко дни ми писа, дали може да излезем за да се видим. Съгласих се и отидох сам, а тя беше с приятелка. Момичетата си бяха купили алкохол и седнахме на една пейка. Въпросното момиче дойде при мен и седна на пейката. Аз я прегърнах и тя опря глава на раменете ми. След това май пийна малко повече и легна на пейката. След известно време тръгнахме да изпратим приятелката и, а тя залиташе и реших да я хвана за ръка. Тя не възрази и така докато изпратим приятелката и. След това се разходихме малко и си говорехме да различни неща. Не посмях да я целуна, защото преди дни, когато си писахме тя ми каза, че трябва някой да я утеши, а аз и казах, че може да разчита на мен. Каза ми, че ме познавала добре и ако съм се опитал да я целуна, щяла да направи всичко възможно да ме спре, попитах я за причина, но тя ми отговори, че не можела да ми каже и съжалявала. И така затова в тази нощ, когато се разхождахме не посмях да я целуна.Обичам я много и искам отново да сме заедно, то мисълта ми е дали има чувства към мен, все още и какво трябва да направя следващия път, когато излезем?
    Благодаря ви за отделеното внимание...

където е горяло пак ще гори

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И следващия път я целуни.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Може би и тя има още чувства към теб

Цитирай Първоначално написано от yolo Виж мнението
    където е горяло пак ще гори
    Много точно !!! И с моя приятел миналото лято бяхме заедно за съвсем малко време около 1/2 от месеца...Но после се разделихме поради смешни причини От април месец пак сме заедно

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    И следващия път я целуни.
    +
    Все пак няма какво да губиш, най- много да спечелиш
    n0 mus1с, n0 l1f3

Благодаря за съветите ще ги използвам

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Срам путки не ебе.

Никога не можеш да си сигурен, преди да опиташ-целуни я. Щом казваш, че я обичаш, значи си струва да се пробваш.

Няма какво да губиш ,.. ДЕЙСТВАЙ ... или ш'се държиш като мъж ..и ще я имаш .. или пиши в сайтовете по цял ден ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си