- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мис Форон 2013 е Rabalka
Днес, в последния ден на гласуването, Rabalka изпревари своята най-голяма претендентка ShtrudeL с един глас и така си осигури първото място в престижния конкурс. Поздравления!
Както е известно, първенецът от конкурса мистър форум по презумпция трябва да се венчае с Мис Форон. През следващите две седмици ще се организира сватбата на Chacho с Rabalka.
За останалите остава по една титла, всяка трябва да заяви тук титлата, която иска да получи. Последната, която го направи, ще получи титла "Мис курвата на форума". Успех![]()
Последно редактирано от dimitar., : 07-28-2013 на 22:16
Напълно заслужено!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
КОнкурса за Мистър Форон е невалиден, защото не съм участвал аз. А аз не съм участвал, защото съм най-якия и това всеки го знае.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Рабалка ще ни зарадва с някоя нова снимка по този повод.
Специален вика..
Ххаха
Чачо и Рабалка, ще да е интересна двойка, той ще и говори умно, тя ще му духа..
Уреди се деба..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Кои ще са им шаферките?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Искам да се оплача, че на новата миска й е с 3см по-голям хуя от моя и се караме кой да е отгоре.
Димитаре, спри да изнасилваш жирафи и ела си оправи бакиите, щото след драмата с последния мистър България (не че е чак такава драма, просто бих го минал) си мислех, че няма да има повече изцепки.
Фък3,14 , ела отрежи сериозно миската, че мене ма не слуша.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Dr. Gregory House
Rabalka е мангал и евтин минет.
Искам си Мариела234
Нейните минети поне са скъпи
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ааа тва е нагласено!
+ тва майка ти не е ли прекалено стара да има рег във форума?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Лол не сам го очаквала това.Точно на морето сам и тая вечер ще има купон по случая![]()
edno vreme ko varvezhno beshe s toa konkurs <3 <3 <3
Dr. Gregory House