- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самота
Здравейте, на 19 съм.
Досега в живота ми никога не е имало любов и гаджета. Почти никога не излизам, нямам и приятели.
Пиша тази тема, за да ми дадете съвет как да си търся приятел, какви стъпки да предприема. Живея в малък град и това допълнително усложнява нещата, но с малко повече късмет може и да успея.
Повечето от вас на 19 отдавна са имали първия си път, както са и сменили няколко момчета/момичета и най-вероятно няма да разберат какво е на тази възраст да си самотен, но знайте, че е нещо ужасно и дава лошо отражение на живота като цяло !![]()
А дали според вас сайт за запознанство би помогнал?
В сайтовете за запознанство няма да намериш много голяма стока.
Освен ако не опиташ чрез фейсбук. И това е вариант, но ще ти е проблем необщителността. Все пак опитай.![]()
Ти си на 19.
Което ще рече,че би трябвало да си завършила училище и да се ориентираш към университет/работа.
След като си от малък град,пробвай с някой от по-големите.Като смениш средата с по-оживена,постепенно ще си създадеш контакти и нещата ще се получат.Стига да не започнеш да пъдиш хората,де ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ъ..мисля, че е момче.
Може би нямаш приятели, защото не излизаш достатъчно. Обади се на някои познати, братовчеди, съученици. Постарай се да си по-контактен и се запознавай с нови хора. Не може да седиш сам вкъщи и да се оплакваш, че си сам. Все пак не очакваш любовта на живота ти да дойде и да почука на вратата, нали?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Просто в профила така пише и не съм обърнала внимание, моя грешка.
Дори буквално да дойде и да почука на вратата, ако си асоциален трудно ще завържеш един прост разговор. + че е кофти да се надява на това.
Последно редактирано от Azoria : 07-29-2013 на 14:47
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Само да не е оная дразнеща лелка дето обикаля и вика: ЗА ВОДАТА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ
с един писклив глас, а примерно съквартиранта ти е в тоалетната и размишлява над теорията за струните.
n00bs
Благодаря на всички за съветите. Ще уча задочно обаче, така че варианта с университета отпада![]()
Ще имаш един месец със състудентите.... сприятели се.. поддържай контакт в интернет.. виждайте се ? =)
А защо така ? Докато се изолираш така какво очакваш? Излез навън,не може да не познаваш абсолютно никого,колкото и малък да е градът ти,а и ще учиш висше-ще срещнеш нови хора.Няма магическа схема за намиране на приятели и гаджета,просто бъди себе си и спри с изолацията и самосъжалението. Главата горе и успех!
Започни работа, с нея доста от нещата които са пречели на някого намаляават или изчезват.
Можеш да намериш много приятели, гадже и т.н. и пак да се чувстваш самотна. Доброто чувство не идва с хората, а отвътре. Така че поработи над себе си и над това да се чувстваш добре сега. Не бързай да си намираш случаини запознанства и да се притесняваш, че си на 19. Има достатъчно време за всичко.
Стани тарикат и комплексар, всичко ще се оправи.
Отиди в голям град. Възползвай се от анонимността. Бъди каквато искаш. Изгради си нов имидж за пред другите. Запознай се с много и различни хора. Живееш в мобилен свят, в ЕС, какво си се забутала в малък град без приятели? Хвани се да бачкаш на кораб! Хем има много хора, хем много секс, хем ще обиколиш света.