Кое първо ти прави впечатление у някого, като изключим външния вид, при запознанство? - как говори, как се държи..
Попитах с какво искаш да се занимаваш и отговори история, а след това, че искаш да успееш да си богата, едва ли не. - харесвам историята, но не съм решила с какво точно да се занимавам
Каква е професията, с която ще постигнеш (по-)висок стандарт на живот? - сигурно това, което уча сега т.е нещо свързано с финанси, банково дело
Представи си следната ситуация: Имаш малко дете, момиченце да речем, прибирате се късно вечер и ви нападат няколко мъже. Отвличат ви и докато си вързана в ъгъла на някоя стая наблюдаваш как извършват всякакви извращения с детето ти, а накрая го убиват пред очите ти и не можеш да направиш нищо. Интересно ми е в случая, ако успееш по някакъв начин да се измъкнеш, но детето ти е вече мъртво, какво ще е първото, което ще направиш. (Породено от "не, не съм аз тази, която да отнеме живот " и " никой няма право да отнема живот") - това е много сложен въпрос
предполагам нищо, просто ще бъда в шок, няма да мога да се съвзема много време, но за кръвно отмъщение не бих си помислила
сорка, че ме няма, ама като нямам време и тва беше много нечестно
все пак влизам, а и нямам много време да се заседявам и да отговарям на дълго и на широко
както и да е
адиос бичачос