- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Предложете дъбстеп с класически елементи
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
като те гледам каква ти е снимката (Азис) ПОЗОР!Пък и ти не си човека,който ще казва кой дъбстеп е кифленски...слушам от 3 години този стил музика и ти не си човека,който ще ми казва каквa "Боза" слушам...защото Азис е по-голяма ; ) Лично мнение ...ledenakrasota-мерси, че ме защити![]()
ТИ ЛИ ЩЕ МИ ОБЯСНЯВАШ КВО Е ХУБАВА МУЗИКА ВЕ ДРЕБНО НАХАЛНО РАЗГЛЕЗЕНО МАЛОУМНО ИЗЧАДИЕ ТАКОВА ВЕ СЛУШАМ ЧАЛГА ОТПРЕДИ ТИ ДА СИ СЕ РОДИЛА И ЗНАМ НАИЗУСТ ХИТОВЕ КОИТО ТИ САМО СИ ЧУВАЛА ПО ИМЕНА ВЕ РЕТАРЧЕ КВА МИ СЕ ПРАВИШ НА НЯКВА НАДУТА РАЗБИРАЩА КИФЛА СЛУШАЛ СЪМ ДЪБСТЕП ОЩЕ ПРЕДИ ТИ ДА СИ ЧУЛА ТАЗИ ДУМИЧКА ВЕ КВО МИ СЕ ОТВАРЯШ ДА ТИ ЗАШИЯ ЕДИН ПРАВ ДЕСЕН ЛИ ИСКАШ ВЕ Я НЕ МИ ВИКАЙ ПОЗОР ЧЕ ЩЕ ВИКНА МОЙТЕ ХОРА И ЩЕ ТЕ НАПРАВЯТ НА РУСЕНСКО ВАРЕНО ВЕ ЧУ ЛИ МЕ МАЙНА САМО СИ КАЖИ АДРЕСА И ИДВАМЕ ВСИЧКИ И ЩЕ ТЕ СМЕЛИМ ОТ БОЙ ВЕ СХВАНА ЛИ ВЕ ДОЛЕН СЛОН ТАКЪВ Я СИ ПОГЛЕДНИ ГРОЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ СИГОРНО СИ МИНАЛА ПОЛОВИНАТА ГРАД А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ТИ СЕ ХИЛЯТ КОЛКО СИ МАЛОУМНА ВЕ Я СЕ ПОГЛЕДНИ В ОГЛЕДАЛОТО И НАГЪВАЙ ПОРЕДНАТА БАНИЧКА С БОЗИЧКА ВЕ И САМО ПОСМЕЙ ДА КАЖЕШ ОТНОВО НЕЩО ПРОТИВ АЗИС И ЩЕ ТЕ ТЪРСЯТ В НЯКОЯ КАНАФКА РАЗЧЛЕНЕНА И ИЗЯДЕНА ОТ ЧАКАЛИТЕ ВЕ СИГОРНО ДОРИ НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ ЦС КАТО ХОРАТА АЙ ДА ПРАВИМ ЕДНА ИГРА НА ДЪСТ2 ВЕ ЩЕ ТЕ СМАЧКАМ И ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ НА ПОМИЯ ВЕ САМО МИ ЕЛА МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА ДРЕБНА НАХАЛНА МАЛОУМНА КИФЛА ТАКАВА КАК СМЕЕШ ДА МИ СПОРИШ НЕЩО ВЕ Я СЕ ПОГЛЕДНИ КВА СИ ГРОЗНА И ТЪПА ВЕ ТЪПА СКУЧУБРО
АЙ СТИЯ ТОЛКОЗ ОТ МЕН СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ МЕРИ ДУМИТЕ РАЗБРА ЛИ ????????!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ