- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се ли отегчавате от дългите "романтични" връзки ?
Рядко продължават толкова много , че да са монотонниСериозно, самите вие трябва да сте бахти скучните, за да ви отегчава прекараното време с половинката. Толкова много неща може да започнете да правите заедно, лесно е да откриете какво ви харесва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Но както ти сам каза - едностранен процес не жъне успехи тук. Трябва си борба и от двамата, само дето не един срещу друг, а в една посока. Всяка връзка си има ups&downs, просто трябва да се научим да се справяме с тях за(-)едно. Не е много сложно ако си напълно сигурен, че искаш да се бориш с точно този човек, за точно тази връзка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това ми напомня да попитам, как да запазим тръпката? До автора: Извинявам се, че използвам темата ти, ако имаш нещо против ми кажи да си направя нова тема.![]()
![]()
![]()
Трябва много да съм лапнал въдицата...
Миии... не се отегчавам. Гледам да разнообразявам времето с него, да се уча да го обичам по нови начини. И всеки път намирам нещо ново в него. И това, че е твърде логичен и последователен ме изнервя, но аз тъпо и упорито продължавам да споря. Спора никога не ми омръзва.
Щом те отегчава-бягай! Една година не е много дълъг период.Но щом за толкова сте се изчерпали е по-добре да се разделите сега вместо да чакате да остареете и да се намразите за пропуснатите шансове
Твоето мнение най се доближи до моето : )
Всеки трябва да прави компромиси,вслчая връзката се гради точно на това.Нека кажем от няколко компнента,но определено двамата души трябва да имат силите и желанието,за да я опазят и всеки път да постигат нещо ново с нея,а именно във взаимоотношенията си.Стига да го искат .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абе, не знам. Аз като си дам сметка колко съм се променила за няк'ви ник'ви 7 месеца... намерих се по нови начини, виждам някои неща по-различно (за други още се уча). Връзката според мен много носи и в графата "опознаване на себе си", освен опознаване на другия. А и никога не можеш да кажеш, че познаваш някого на 100% и че няма с какво да те изненада, и че няма как да се разнообразите.