.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София

Малко разсъждения ;)

И така ще поразсъждавам малко, пък който се включи още по-добре...
    В момента съм в един такъв странен период да го наречем, хем ми е до момичета, хем не ми е. Разумът казва "не", а тялото е по-добре да не го питаме.Става въпрос за нещо, което не мога да го приема или просто не съм стигнал до правилно решение на нещата.Спирам с лирическия увод и направо на същината.
    Започва една нова страница от живота ми или поне така го усещам, студентски години му се викат, хаха, знаете какво значи това.
    В момента се замислям дали ми трябва момиче, не случайно бях написало това за разума.Знам какво е чувството да имаш човек, на когото знаеш, че можеш да се довериш по всяко време и наистина започва да ми липсва.Не много скоро се разделихме с едно специално за мен момиче, вината беше моя, но винаги ще си останем близки, каквото и да стане.Да се върнем едно изречение назад, и така с това чувство просто идват и повече грижи, да се притесняваш за другия, да си споделяте, да се виждате, да си пишете и губи се време и т.н., мога и още да изброявам, а и не малко средства, което междудругото също не е за подценяване точно на този етап, знаете за какво говоря )
    Не съм фен на кратките връзки, в момента си мисля, че съм си супер, излизам си с приятели, правя общо взето каквото ми е кеф и до някъде каквото трябва.Спорта ме крепи да не мисля за нещата, забравям за всичко, освен за мазолите по краката и ръцете, те са неизбежни, хаха.
    Спирам с писането, трудно успях да напиша това, което исках, а и може би не съм успял да го обясня по най-правилния начин, НО нищо, идеята беше да не бъде от онези дълги форумни романи, които ти убиват желанието

Мега фен Аватара на Chacho
    Тоя въпрос няма нужда да го мислиш. Ако искаш момиче - сам ще потърсиш, ако искаш да бягаш от връзка - сам ще избягаш, ако искаш нещо за една вечер - сам ще се пробваш. Дали ще си го поставиш гласно за цел е без значение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако можеп да си го държиш в гащите - значи момичето е добра идея. Ако ли не... си намери някакво оправдание и се занимавай с "вечерни гаджета"

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тоя въпрос няма нужда да го мислиш. Ако искаш момиче - сам ще потърсиш, ако искаш да бягаш от връзка - сам ще избягаш, ако искаш нещо за една вечер - сам ще се пробваш. Дали ще си го поставиш гласно за цел е без значение.
    Точно.

Изобщо не се питай такива въпроси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си