.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Надявам се, че не бъркане нормалната вагинална секреция с бяло течение. Нормално е в различните фази от месецният ви цикъл вагиналната секреция да се променя по консистенция. Ако течението надвишава една кафяна лъжичка (приблизително, не хващайте да го мерите) тогава вече е притеснително. Също може да се появи леко течение точно преди менструация. Ако пък все още нямате менструация, но имате бяло течение значи скоро ще ви идва.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Надявам се, че не бъркане нормалната вагинална секреция с бяло течение. Нормално е в различните фази от месецният ви цикъл вагиналната секреция да се променя по консистенция. Ако течението надвишава една кафяна лъжичка (приблизително, не хващайте да го мерите) тогава вече е притеснително. Също може да се появи леко течение точно преди менструация. Ако пък все още нямате менструация, но имате бяло течение значи скоро ще ви идва.
    Моето си е точно бяло течение. Имах го близо година постоянно преди да ми дойде .. имам си го и сега постоянно. Предполагам, че и по време на цикъл го имам просто няма как да се види. Тъпото е, че според резултатите ми няма нищо и трябва да си го търпя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си