.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Не стига, че напоследък ми се случват само неприятни неща, ами вече един месец не мога да си взема нещо, което си платих си е мое от изключително много заети съученички. Чудя се избощо да си правя ли труда да настоявам. Тази вечер заминавам така или иначе и усещам, че тръгна ли си веднъж после никога няма да си го получа. Изключително много се дразя и на тона "кво се палиш", разбирам аз да искам да се срещнем от месец и да им върна нещо, което си е тяхно, ама да ми говорят по тоя начин за нещо, което е мое... Какви хора има.

Направо днес ми идва да хвана една къртечница и да гърмя наред.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Те така като те питат "Защо се палиш?' защо не им спретнеш един хубав пожар като за сбогом? Кажи им с един хубав висок той няколко подходящи приказки, вземи си нещото и си тръгни с гръм и трясък. Още от втори клас разбрах, че ако не повишиш тон на някой самозабравил се, ако не му покажеш, че няма да му мине номера да си приватизира въпросното нещо няма да се получи просто НЯМА начин.

Честити ми 1700 мнения. Не очаквах, че ще се задържа толкова тук.

Да се похваля , че съм вече във Франция и успях да проведа един смислен разговор на френски.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Как е? Хубав ли е града?

Твърдо съм решена да си направя една от тези фотографски палатки. Само се чудя от къде ще намеря толкова голям плат/ картон, но ще го измисля.

Не мога да повярвам, че вече е 1 септември и след 15 дни се започва отново. Хем остана още малко време, хем имам чувството, че сме още началото на юли.

Градът е много красив, но още съм в пълен шок, че в неделя НИЩО не работи. Обикаляхме 2 часа, за да намерим отворен хранителен магазин/бързо хранене/ресторант. Направи ми впечатление, че всички са много учтиви и днес страшно много хора ми помогнаха, нищо, че с всичкия си багаж бях като пълен неандерталец в градския транспорт и не знаех къде да си продупча билета.

Аз не мога да си представя, че идната седмица ми започват лекциите. xD

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Къде си по-точно? И какво ще учиш?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Късмет! )

Мен ме поздравиха с тази песен по повод последната година http://www.youtube.com/watch?v=e4BRq_qGGYs

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Многооо рано почвате бе, аз имам още месец и отгоре :Д
    3ти курс.. кога мина това време

Пол Сабатие, Тулуза. По принцип ще уча Науки за земята и околната среда, но първата година е нещо общо и е наименованието на цикъла беше друго, ако не се лъжа естествени науки се водеше.

Ахам, мерси. Ще те поразпитвам от време на време как върви обучението и какви са ти впечатленията.
    Welcome to the Jungle...

Към Тулуза ли си се насочил? Аз съм прясна тук, но след 1-2 месец, предполагам, ще съм се установила като у дома си.
    Иначе градът много ми допада.

Принципно не, но ми е интересно нивото на образованието във Франция, пък и не знам почти нищо за самия град и университета.
    Ти Ромен Ролан ли си завършила?
    Welcome to the Jungle...

Да. То от Стара Загора почти всички френскоговорящи са завършили там.
    Абе то и аз кандидатствах тук с един бърз поглед върху Уикипедия и снимки от гугъл.

И аз така знам, пък и имам колеги, които са "ваши" възпитаници.
    Леко авантюристично, но явно ти се е получило.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Smith_6
    tova ne e moeto opredelenie za spamo chat, osobeno kato gledam ostanalite temi.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Колко дни могат Еконт да задържат пратка при тях ?!
    Поръчах си чанта от продавалник и жената ми каза, че тамън отивала натам, защото трябвало да прати 10 чанти и ХОП стана объркване. Прати ми друга чанта. Окей, приех го.. ще направим размяна, явно моята чанта е при тази жена, чиято чанта е при мен. И от петък аз седя и си чакам жената с чантите да ми пише. Писах и 100 съобщения и тя влиза, но не ми отговаря. Бясна съм. Има коментари, че чантите били хубави, че е точна жената, но тя дори не ми се извини по телефона.. държеше се все едно аз съм виновна, че тя е объркала нещата.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Супер фен Аватара на Cloud9
    Мале,хора,радвам ви се на възможността да си купувате толкова козметика, но в същото време ми е гадничко,че аз мога да си позволя шампоани от по 3-4 лева и балсами за 2...Парите са гадно нещо,особено като ги нямаш!

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^Марки като Christian of Roma и производните им предлагат шампоани по 1 литър на цени,започващи от 10 лева.Балсамите също. Разгледай тук http://angelcosmetics.mymall.bg/cate...0%D0%BD%D0%B8/

Супер фен Аватара на Cloud9
    Благодаря!Ще разгледам и дано има нещо по джоба ми. Събирам си парички иначе някой ден да си купа нещо от серията Макадамия, която толкова хвалите.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Благодаря!Ще разгледам и дано има нещо по джоба ми. Събирам си парички иначе някой ден да си купа нещо от серията Макадамия, която толкова хвалите.
    Малко е прехвалена според мен. Не че не са хубави нещата, но има къде къде по-добри за същите пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си