Имам проблем, за който много се притеснявам. Значи цикълът ми закъснява с една седмица, като уринирам усещам леко щипане, а почнах да ходя на около 1 час до тоалетна. От два дена не съм ходила по голяма нужда.Също така водя и полов живот. Имам ли за какво да се притеснявам? Моля ви кажете нещо по въпроса![]()
Като цистит ми звучи честото уриниране и щипането,не е страшно,отиди при личния ти лекар и ще ти даде хапчета и пий много вода,за да изкараш бактериите от пикочния мехур.Имаш ли основание да се притесняваш за закъснението на цикъла,демек рисков полов акт?
а рисков полов акт да си имала? тест правила ли си си?Нещо, стрес,пътуване или направо боб да хвърляме!?
maDamn
да, направих си тест,, който беше отрицателен, за това не се притеснявам толкова че ми закъснява, но аз не съм много на ,,ти,, с тези неща, затова помолих за помощ
То хубаво не си на ти ама единствения кадърен съвет, който мога да ти дам,е да отидеш при личния си и да говориш с него. Малко спават нещата тип Ванга.
Не стана ясно имало ли е рисков полов акт. Тези неща не стават по въздуха.
Като не е на "ти" с тия работи, всеки акт е рисков.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!