.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ;(

diyana123
    Guest

;(

Имам проблем, за който много се притеснявам. Значи цикълът ми закъснява с една седмица, като уринирам усещам леко щипане, а почнах да ходя на около 1 час до тоалетна. От два дена не съм ходила по голяма нужда.Също така водя и полов живот. Имам ли за какво да се притеснявам? Моля ви кажете нещо по въпроса

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Като цистит ми звучи честото уриниране и щипането,не е страшно,отиди при личния ти лекар и ще ти даде хапчета и пий много вода,за да изкараш бактериите от пикочния мехур.Имаш ли основание да се притесняваш за закъснението на цикъла,демек рисков полов акт?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отиди на гинеколог

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    а рисков полов акт да си имала? тест правила ли си си?Нещо, стрес,пътуване или направо боб да хвърляме!?
    maDamn

diyana123
    Guest
    да, направих си тест,, който беше отрицателен, за това не се притеснявам толкова че ми закъснява, но аз не съм много на ,,ти,, с тези неща, затова помолих за помощ

Мега фен Аватара на tori
    То хубаво не си на ти ама единствения кадърен съвет, който мога да ти дам,е да отидеш при личния си и да говориш с него. Малко спават нещата тип Ванга.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не стана ясно имало ли е рисков полов акт. Тези неща не стават по въздуха.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като не е на "ти" с тия работи, всеки акт е рисков.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си