- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странен тип
Нямам си друга работа и не мога да му измисля схемата на тоя пич. Запознахме се преди месец и половина, попаднахме на обща маса, при което сме се били запознали, но аз тоя момент съм го изтървала между другото. Седмица по-късно ми изнамира телефона и ми се обажда да ме покани на кафе. Пием кафе и аз съм доволна. Правим секс (и пак съм доволна). Минава няк'во време, пак се виждаме. Нямаме кой знае какво да си кажем по принцип. Момчето е интелигентно и мноооого възпитано, но аз не си давам зор да го опознавам. Последното ни виждане беше пълен провал. Излизане с цяла тумба мои приятели, той изглеждаше много кисел и неприятно изненадан от компанията, но пък се заседя доста. Уж някога, в необозримото бъдеще можело пак да се 'жасаме, но в неопределено време и никой от двамата не бърза. И аз не съм се старала, нито съм се представила в няк'ва блестяща светлина, но той продължава да ме търси. Очевидно не се старае да ме опознава кой знае колко детайлно. И за разлика от всички други мъже, с които съм имала вземане-даване, почти винаги се сеща да звънне "само за да ме чуе" когато е навън с приятели (а вероятността някой от приятелите му да го надъхват е пренебрежимо малка, защото аз не съм ги виждала за повече от 30 секунди тия пичове). Много ми е интересно к'во търси тоя пич от мен? 'Щото нито бърза към гащите ми, нито иска да сме няк'ви задълбочени приятели...
Може би те държи наблизо, за да си на разположение когато иска. А може и да иска да се опознаете, но по някакво стечение на обстоятелствата това да не става лесно. Сама казваш, че на теб не ти дреме особено, ако го усеща може да му е неловко да признае, че при него не е баш така.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
На мен не ми звучи като да има сериозни намерения към теб.По-скоро наистина те държи близо,за да си му удобна,когато му се прииска,а междувременно с тия обаждания се опитва да замаже положението в случай,че си помислиш,че иска само да те ползва и да те зареже.Ако те устройва ситуацията със "само секс без обвързване",си окей,ако не-да си хваща пътя.