- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане
Както те посъветваха - опитай след като се е изкъпала. Ако е по-добре значи приятелката ти има брутална хигиена щом и за секс ти се пльосва мръсна. Ако пък е същото има два варианта:
1. Проблема е в твоя телевизор.
2. Приятелката ти има нещо, за което трябва да посети гинеколог.
Лошото в твоя случай е ,че тъй като не си го правил преди не можеш да направиш разликата между двете, защото не знаеш кое е нормално. И те съветвам ,ако пак не ти харесва просто да й обясниш, че е нещо,което не обичаш да правиш (вместо да й намекнеш, че тя не е наред).
Предполагам, че ще изкарате още малко поне.
Последно редактирано от Azoria : 07-31-2013 на 00:04
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Мoже и без, но е препоръчително (и много по-приятно) със.
Авторе, добре дошъл в клуб ММС - Мразим Миризливи Скумрии.![]()
Welcome to the Jungle...
И аз мислех първо че ще е гадно ама не беше когато и аз лизах за първи път това беше скоро
Пък ние като ви правим орална любов кво....? Да не умираме от радост, пък и вие ще се потрудите малко я!
лижи и ще свикнеш с миризмата, ако не стане пробвай да си сложиш тампони в носа за да не усещаш миризмата, и на мен ми беше гадно първия път но 5-6 пъти и свикнах![]()
не виждам какво му е "отвратителното"... момиче като прави свирки не е отвратително,така ли?
Щот пък вие миришете на цветя и пролет!Лигава работа значи.Щом искаш ще даваш
Това не става така да се обясни бе хора, много деликатна тема е. Как си представяте да я прати на гинеколог без да я засегне по някакъв начин. Какво ще му е оправданието ? "Иди че смърдиш явно ти има нещо." И не мога да разбера защо все ми сравнявате лоша миризма със суши ??? То не мирише лошо, не сте ли надушвали развалена риба или месо да речем, че правите такива нелогични сравнения. Отделно да не забравяме, че момиче което прави свирки и не се стига до свършване от страна на момчето общо взето лигави парче месо. Докато при жената има далеч повече течности през цялото време, нормално е да е различно като усещане и възприятие. Съвета ми е да се изкъпете заедно и да пробваш след това, ако пак има нещо явно е пипнала някоя твар.
Темата е малко стара, но...
Може би има някакъв проблем, инфекция, за това не ти е вкусна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
пращай я да се обезпаразитява, кво ще я жалиш бе, казваш и миришеш и тва е.... я недей го ми ти 2 дена като го забелиш да ти пари на очите и и го дай да лапа да видим тя дали ще те жали
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
И аз съм на мнението, че трябва да й се умилкваш да се изкъпете заедно и след душа да опиташ пак. Ако все още мирише, тогава не знам... Моя няма нищо против, слава Богу, даже много си му харесваИ не се залъгвай, че не е важно. Важно е. Много. Направо да си кажа, едно от най-важните неща е, сори
![]()
Аз ти предлагам да пробваш с някоя друга,за да имаш база за сравнение.Така ще разбереш дали гаджето ти има проблем или просто на теб не ти харесва.
Както и при мъжете, така и при жените, вкусът и миризмата зависят И от храната. Ако набивате само боклуци, нормално да е кофти. Също така трябва да пиете повече вода, за да може организмът да се изчиства своевременно от токсините и отпадъчните минерали. Перфектната хигиена е абсолютно задължителна! Самото лизане е адски възбуждащо не само за жената, ами и за мъжа. Не мога да се сетя за нещо по-прекрасно от гърчещо се от удоволствие женско тялоРазбира се, трябва практика, за да се усъвършенства. Тя и моята по принцип не даваше, ама не мога да се лиша от удоволствието да я изцедя за минута-две
![]()
Просто влезте да се изкъпете заедно преди това. Ако пак е същото положението, или има проблем или не ти харесва самата мисъл да лижеш жена. Но ми е малко странно това да те кара да я лижеш и да не се изкъпе преди това...
Радвам се, че има мъже като тебе ... То всичките ако правеха чудесен секс, как после щяха да ни се обаждат старите бройки ?Всъщност аз направо полудявам при мисълта, че се намирам между 2 бедра женски:X Това направооо ме изкарва извън контрол ! Просто усещането да ударя 1 език еее все еднооо нз, неописуемо е
![]()
УУуу БУДАЛА !!!
Последно редактирано от zero : 09-13-2013 на 19:48