какво значи не умираме от кеф?? да не би да те карат на сила? ако не ти се духа, не духаш, ако не ти се лиже, не го правиш?!? може би, аз съм случай, познат само на патологията, но обичам орален секс, дори предпочитам аз да правя свирка, вместо да ме лижат, това да доставиш удоволствие на мъжа, с когото си, за мен, е изключително важно, пък и ми харесва.
относно темата на поста: има жени с по силна миризма на вагиналните секрети (както и вкус), кажи и че не искаш, голямо чудо, щом 2 месеца след раздялата ви още спи с теб, не е толкова важно за нея. ако обаче, миризмата е на развалено, на мърша, на силен оцет или гъби... честито, вероятно си имате ППБ (полово предавана болест). може да не е нищо сериозно, може и да не е заразно, но със сигурност трябва да иде на лекар, дори да не е ППБ, може да е хормонален дисбаланс, който също изисква лекарска намеса... ако преоблема е хигиеничен, можеш да го прецениш и по вида на вагината и, тогава я разкарай, нищо не може да помогне на хората с лоша хигиена... ще си намериш друга за секс, а с повечко късмет, усилия и кураж, можи да стане хубава връзка. успех
Последно редактирано от niq govori : 09-16-2013 на 16:39