.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да си изсветля косата си с канела ?

Как да си изсветля косата с канела? Четох 2 начина и не знам кой е по-подходящ
    Първият е 1 чаша балсам ,половин чаша мед 4 лъжички канела , а другият е 1 чаша вода, половин чаша мед, 2 лъжици зехтин и 3 лъжици канела?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Сериозно ли се изсветлява косата така? Смяташ ли да пробваш? Според мен избери един от двата начина, горе долу еднакви са и сподели, ако има резултати, защото и аз искам да някакъв по-различен тон на косата, постигнат с натурални продукти обаче..

Мега фен Аватара на tori
    Канела, мед и зехтин знам аз. Ама първо ми го предложиха като подхранваща маска и аз седях за половин час и после измих.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И стана ли нещо с цвета?

Мега фен Аватара на tori
    Еми то с половин час няма как, за изсветляване хората киснат по 3-4 часа и им пада мъничко и едва-едва се забелязва. Аз не знаех до скоро за какво е. Приятелка си прави такава маска преди месец, месец и нещо и оттам знам.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз бях чела преди години в някъкъв английски форум за коса (май беше нещо от сорта на longhaircommunity, не помня точно) как някакви женички си изсветлявали косаата с мед, но за канела не бях чувала.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си