- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- на 16 - прошарен ?
братлета на 16 години съм още от 6 клас почнах да побелявам дори помня първия ми бях косъм.Някой има ли този проблем не виждам как ще съм на 20 години ще съм като на 50... кофти е стават все повече и повече
дъмбълдор
Аз нямам този проблем, но познавам поне 10 човека, които го имат. Единия ми колега, е на 21 и косата му е почти наполовина бяла. Имам и колежка с дооста бели косми по главата. Това си е наследствено, единственото, което можеш да направиш е да се боядисваш или да се подстрижеш 0 номер.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Брато, един приятел оплешивя в 10- ти клас. Радвай се. Ако те дразни- подстрижи или боядисай, ако искаш да си хардкор- носи се така.
ясно мерси наистина е по добре прошарен от колкото плешив
Плашите ме с това наследство. Майка ми е побеляла на 20, бащата и той там някъде. Харесвам си естествения цвят на косата. :хх Но път има и плюс - ще ми е по-лесничко да мина на лилава боя.
Липса на пигмент е причина за побеляване на косите . Не е опасно , нито е заболяване . Познавам няколко човека , побеляли на 18-20 и за никой не е проблем.