- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте,Аз съм момче на 15 години и искам съвет.Харесвам си едно момиче ,което беше от бившия ми клас(7 клас миналата година).Та реших да и пиша още докато бяхме съученици.Писах и по феиса да излезем ,но тя ми каза ,че не мисли ,че нещо може да се получи,аз я попитах защо ,а тя каза ,защото сме от един клас(но аз не мисля че това е причина(ТЪПО Е)).Та сега сме в различни училища и се виждаме само по улицата ако се срещнем.В средата на учебната година в новото училище като се виждахме тя не ме поздравяваше(а преди го правеше и се усмихваше и изчервяваше).
Сега като я поздравя тя не казва нищо нейните приятелки не ме поглеждат а тя ме гледа сякаш въпросително и имаме контакт с очите 5-6 секунда като се разминаваме(просто е трудно за обяснение).Искам да ми кажете дали спорет вас тя ме харесва и я е било срам от класа да тръгнем заедно и дали имам шанс да стане нещо сега сега съм 8 клас(Мисля че тя в 7 клас ме мислеше за задръстен аутсаидер ,който играе игри а това не е тъка просто дружех с такива момчета от класа ми щот другите биеха децата на междучасието и им зимаха парите, но аз съм спортуващо момче,не пия,не пуша и на дискотеки не хода,уча добре(не съм зубар ,но имам добри оценки)).Та помогнете ако мажете с нещо.
Кво ти дреме - питай я директно или по фейса има ли някви чувства към теб и тва е..Според мен ти дава ясни знаци , че няма интерес към теб.
Най-тъпия отговор на света. Много ясно ,че никакви чувства няма към него като въобще не са излизали и не са се опознали добре..... Запитай се "Аз направил ли съм нещо конкретно,че тя да ме харесва?" ,Просто я попитай във фейсбук ,защо не ти казва Здрасти вече и това е, натам нещата сами ще си потръгнат![]()
Това, което ти е казала, че сте в един клас, го е казала просто така, щото е трябвало да даде някаква причина като те реже. Просто не ти се кефи. Търси някоя, което ти се.
Според мен не се интересува, но ако упорстваш може да започне. Следващия път когато е с приятелките не я поздравявай само, а ги заговори. Спечели приятелките. Според мен не я питай директно за чувства и т.н. Момичетата не обичат да са под натиск.
Не я питай директно нищо.В 7ми клас като те е отрязала и според мен си е търсила повод да те разкара.Или няма чувства към теб или просто е много срамежлива.Според мен направи още един опит и ако нищо не излезе,спри.Пиши й пак,но не я засипвай с някакви сериозни въпроси примерно защо се държи така,защо те е отрязала и тнт...попишете си на някакви други теми,виж дали ще ви потръгне разговорът.Накрая,ако ви е вървяло да си пишете,я покани да излезете.Ако пак ти откаже-зарязваш.Ако приеме-супер.
Абе то приятелките няма как да ги спечеля щот те също бяха от моя клас и нямат голям интерес.Ако може да дадете някаква идея с какво да започна разговор по феиса или на живо?
Не се интересува от теб.
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Опитай отново и ако пак те одреже значи не те харесва и няма интерес намери си друга![]()
Ще опитам ,но дайте идея за тема смисъл тя неми отговаря като и пиша защо така се държи и не ме поздравява само мен както и нейните приятелки го правят а другите ми приятели ги поздравяват а кат сам с тях не ни поздравяват тва не знам защо а преди това да стане след като и бях писал тя после си ме поздравяваше но рязко спря да го прави и не знам защо точно и само мен. ?
Вижте държа на това момиче трябва ми помощ как да й привлека вниманието.Неми е до шибаното поздравяване , но искам по някакъв начин да я накарам да излезем.
Еми, просто я питай?! За какво да я караш, ако не иска- не иска. На сила-хубост не става. Толко' да ви е срам пък вас, МОМЧЕТА СТЕ.. леле
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Според мен е лудо влюбена в теб и би убила всеки, който се опита да попречи на връзката ви. Следващия път като влезне в тоалетната сама, последвай я, хвани я за задника и й прошепни "Време е да източим бойлера".
Също като си говорехме тя беше под напрежение беше притеснена изчервяваше се и сега в новото училище приятели като говорят пред нея за мен тя се отдръпва с притеснения нищо че не съм там.Това просто не мога да го разбера.