Здравейте,Аз съм момче на 15 години и искам съвет.Харесвам си едно момиче ,което беше от бившия ми клас(7 клас миналата година).Та реших да и пиша още докато бяхме съученици.Писах и по феиса да излезем ,но тя ми каза ,че не мисли ,че нещо може да се получи,аз я попитах защо ,а тя каза ,защото сме от един клас(но аз не мисля че това е причина(ТЪПО Е)).Та сега сме в различни училища и се виждаме само по улицата ако се срещнем.В средата на учебната година в новото училище като се виждахме тя не ме поздравяваше(а преди го правеше и се усмихваше и изчервяваше).
Сега като я поздравя тя не казва нищо нейните приятелки не ме поглеждат а тя ме гледа сякаш въпросително и имаме контакт с очите 5-6 секунда като се разминаваме(просто е трудно за обяснение).Искам да ми кажете дали спорет вас тя ме харесва и я е било срам от класа да тръгнем заедно и дали имам шанс да стане нещо сега сега съм 8 клас(Мисля че тя в 7 клас ме мислеше за задръстен аутсаидер ,който играе игри а това не е тъка просто дружех с такива момчета от класа ми щот другите биеха децата на междучасието и им зимаха парите , но аз съм спортуващо момче,не пия,не пуша и на дискотеки не хода,уча добре(не съм зубар ,но имам добри оценки)).Та помогнете ако мажете с нещо.