- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е ....
Полицаи в случая е абревиатурата на леко окосмен млад мъж с увиснало от нощните смени тяло,които преживява абсолютен празник,че е закачил момиче 95 набор.
И най-лошото е че тя го вижда под ъгъла на нещо различно и яко щом е 'полицай',а не такъв какъвто найстина е..
Хабсолютен цирк
Значи първо ще кажа , че се познавам от много време с момчето и изобщо не ме вълнува какво работи . Не ме интересува че е полицай , камо ли да се радвам едва ли не ,че ходя с такъв, както ти изкарваш .И пак ще кажа , че не съм искала да подчертавам какъв е , просто докато си го формолирах в главата ,как да го напиша съм написала . Не съм целяла да знаете непременно какъв е т.н![]()
Не,естествено!Какъв ти е той,че да ти държи сметка?Я тегли майна!Аман от бивши лепки!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мацка, филмът с бившият ти е бил много тежък - била съм в подобна ситуация и среда, имаш ми съчуствието. Но трябва веднъж завинаги да те остави намира, иначе ще те повлече със себе си към помийната яма към която се е запътил.
Новият ти приятел знае ли за какво става на въпрос? Не може ли да помогне по някакъв начин?
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Аз се опитвам по всякъв начин да го разкарам , но той не се разбира от дума . Угаждам му само защото намесва и родителите ми в наще филми . На 18ти юли , точно на рождения ден на мама , той ми звъня аз не му се обаждах и и звъня на нея и и говереше какви неща знаел за доброто им дете , щяло да им се завие свят , където ме видел щял да ме пребие , щяла съм да се прибера гола , цялата синя и без коса и направо и развали празника .... А иначе на новия ми приятел ме е страх честно казано да му разкажа за какво става въпрос , защото точно при такива случки се стига до полиция и т.н , а бившия ми само това чака , да направа некой гаф и ела да видиш кво става ......
Бившият ти е пълен изверг. Баси дебилната история, сериозно.
Нормално е да не можеш да го забравиш толкова бързо, не можеш да си заповядаш на чувствата все пак, но пък от друга страна е жалко да си потъпкваш достойството и да го удостояваш с вниманието си. Съмнявам се родителите ти да повярват на някаква отрепка, а не на собственото си дете. Ако толкова се притесняваш от нещата, които (може би) ще им каже, защо не пробваш първа да им ги кажеш? Поговори си с тях, кажи им как стоят нещата. Тогава тоя смешник няма да има с какво да те заплашва. Ако пак прибегне до физическо насилие - полиция и толкова.
Аман от гъзари дето си мислят, че като си тормозят момичето, са големи пичове.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Абе как ще те убива бившият, нали сега ходиш /спиш с полицай,а нали знаеш-родната полиция ни пази!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ммм не,не,не е изневяра щом си скъсала с бившия си
http://prikachi.com/images/361/5823361A.gif
той просто е болен разбирате ли , тва неговото състояние е някво не знам кво не нормално . той даже преди няколко дена по телефона ми каза " Заклевам се в най-милото ми , в майка ми и в цялото ми семейство ',че ако те вида с друг ако ще най големата мутра да е , ще ви убия и двамата , ама буквално ше ви остава на место " .... Винаги когато се е заклевал в нещо винаги го е правил , и знам че е способен и това да го напраи . Той веднъж даже се опита фана ме за гърлото почна да ме души , мене почна да ми става лошо ама бая време ме държа и в един момент ме пусна и на мен ми причерня и припаднах ... Аз просто не мога да повярвам че съм била толко време с него просто .. няам думи не мога да ви опиша просто какво ми е ... А пък и честно да ви кажа, не мисля че полицията ще предприеме някви сериозни мерки , смисал той си им е свикнал , аз като поддам жалба ше го викнат , един разпит , обеснение и най -много да го вкарат 24 часа , после като излезне не ми се мисли. даже ше го подразня още повече с тва...... Както живееме на 5-6 мин един от друг и е на няма и минутка от даскалото ми като се засечеме някъде не знам просто ... той даже ми вика че сега единственото нещо което ме е спасявало да не ям бой е тва че не хода на училище . почнеш ли вика ше те причаквам ииииииии така ....
Психично болен идиот.
Сега нямаш ли къде да отидеш? Някъде на село, на море, на гости при някого? Просто да не си близо до него? Пробвай за известно време да те няма, можеш да си смениш и номера... Не знам честно казано, това неговото е някакво болестно състояние, мания?
Питала ли си го защо при условие, че така те тормози (щом като те бие няма начин да те обича), не иска да си с друг? Пробвала ли си изобщо да говориш нормално с него? Тоя дебил подлежи ли на нормален разговор или може да се разправя само с ланци и душене? Абсолютно жалко ла*но, ако ме питаш мен. Избива някакви комплекси и потиснати душевни проблеми върху тебе, които няма върху кого другиго да избие. Да си купи боксова круша, ненормалника му с ненормалник...
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
разбира сееееееееее че съм се опитвала да говоря с него , той пак мен изкарва виновна , защото винаги съм искала да съм най-отгоре и някви такива . Тва до някъде е вярно , но се опитвам да съм отгоре , защото вината не е била моя , а той се е опитвал да ме манипулира и да ме изкарва мене виновна и за това така говори .Той не може да понася мисълта че аз съм права , а той не . И най-тъпото е ,че всеки път ми обещава че няма повече да ми посяга и т.н , но това е било до време . Той си е на моменти просто...Всичко това го прави от ревност , не позволяваше на никого да се доближи до мене .. Хора с които съм израстнала от малка , сега са ми в списъка за блокирани. Веднага щом някой ми пише , той веднага го блокира , не зависимо момче ли е или момиче !!! Ама не стига ,че ме удря навънка пред хората и крещи , ами на всичкото отгоре разправя на всичките си приятели че ме бие и им се хвали с тва просто нямам думи на какъв съм попаднала и как съм могла да търпя всичко това .....
ОМГ!
Медицинско нещо,ала-бала,полиция,досъдебно,дел ?
Все некви непознати неща и както казват хората-това,което сам си наприваш,никой не може да ти го направи!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Е, не, смятай какъв олигофрен да се хвали с тва, че те бие.
И смятай и приятелите му, олигофрени на квадрат, да не кажа и на куб, да не му бият по един и да го свестят, да се усети най-накрая къде се намира.
Не знам какво да те посъветвам освен да говориш с родители, приятели и като цяло хора, които по някакъв, макар и малък начин, могат да ти бъдат от полза. Помисли по варианта, АКО ти е възможно да идеш някъде по-далеч от него, да не му вдигаш телефона и прочие. Тук обаче се питам дали няма да тръгне да заплашва семейството ти, ако предприемеш нещо такова... От такъв ненормалник всичко може да се очаква, честно казано. Има го и варианта да кажеш на този човек, с когото се срещаш сега.. Обмисляла ли си го това?
Искрено ти съчувствам, защото не искам дори да си представям да съм в положение като твоето. Това не е живот, това е някакъв ад. Дано да се осъзнае тва келеме и да си седне на гъза.
Albus Dumbledore.
Да определено ще звъни на майка ми . А тя като не му се обажда после започва и на баща ми е така нагло кликва един път на нея после на него , докато не му се обада . Тати щяха да го изгонат от работа, защото телефона му постоянно звънеше и го притесняваше а и няма кво да го наплаша , той редовно си прави престъпления има си досие и сега даже има условна и ходи да се разписва всеки ден . Изобщо няма с какво да го наплаша , няма и окото да му мигне ... има около 3-4 дела вече . С някъв негов приятел биели някви хора и им зимали парите , джанти краде, акумулатори , вкарват го за 24 часа за някви плазми откраднати , наркотици и всякви такива . Беше ми показвал някво клипче от преди как той и негови приятели от 9тия етаж са се надрусали и хвърлят мебели през прозореца , а доло майка му идва с колата и една патрулка ама те си продължават маси , столове да хвърлят ... абе изобщо няам думи .иначе мисля да му кажа за какво става въпрос на сегашния ми , аз се пробвах няколко пъти ама нещо не знам не можех да започна или не исках или не знам спирах се ... но мисля да му кажа ако има някво решение да ми каже , ама тва е - да кажа на наще за кво става въпрос , да си събирам куфарите и да се махам от нас на далече , защото няма да мога да ги погледна в очите .... много ви благодаря на всички