Да определено ще звъни на майка ми . А тя като не му се обажда после започва и на баща ми е така нагло кликва един път на нея после на него , докато не му се обада . Тати щяха да го изгонат от работа, защото телефона му постоянно звънеше и го притесняваше а и няма кво да го наплаша , той редовно си прави престъпления има си досие и сега даже има условна и ходи да се разписва всеки ден . Изобщо няма с какво да го наплаша , няма и окото да му мигне ... има около 3-4 дела вече . С някъв негов приятел биели някви хора и им зимали парите , джанти краде, акумулатори , вкарват го за 24 часа за някви плазми откраднати , наркотици и всякви такива . Беше ми показвал някво клипче от преди как той и негови приятели от 9тия етаж са се надрусали и хвърлят мебели през прозореца , а доло майка му идва с колата и една патрулка ама те си продължават маси , столове да хвърлят ... абе изобщо няам думи .иначе мисля да му кажа за какво става въпрос на сегашния ми , аз се пробвах няколко пъти ама нещо не знам не можех да започна или не исках или не знам спирах се ... но мисля да му кажа ако има някво решение да ми каже , ама тва е - да кажа на наще за кво става въпрос , да си събирам куфарите и да се махам от нас на далече , защото няма да мога да ги погледна в очите .... много ви благодаря на всички