.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Възможност за връзка след доста време

Za triene
    Последно редактирано от xvd : 07-30-2013 на 19:55

Всъщност ако сте продължили да излизате, едва ли по-скоро няма шанс, но ако не сте се виждали от много време, може страстите пак да се разпалят, не се знае.

Цитирай Първоначално написано от K()|_iBrI Виж мнението
    Всъщност ако сте продължили да излизате, едва ли по-скоро няма шанс, но ако не сте се виждали от много време, може страстите пак да се разпалят, не се знае.
    Но трябва да се действа на момента, тоест да я викна да се видим и да натисна на момента, за да разбера?

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от xvd Виж мнението
    Но трябва да се действа на момента, тоест да я викна да се видим и да натисна на момента, за да разбера?
    Мхм, макар че 3 години са си много и е доста съмнителен успехът, но пък има всякакви хора и всякакви ситуации.
    Направи каквото ти хрумне, и най-щурото да е. Грабни й пак интереса. Ако нещо се обърка, не е края на света, пък и ще си отчетеш грешките. Толкова с клишетата, повече не мисля че има нужда да се разтяга .

anonymous708973
    Guest
    Провалът ми, ако изобщо е провал, защото аз не обичам натрапчивото селско поведение, отдавам на факта, че може би не я "натиснах" в няколкото удобни момента, които съм имал.
    Точно на това се дължи.

Успехът е съмнителен, но все пак опитай. За две години не си ли разбрал дали е лесбийка, впрочем?

Супер фен Аватара на paradosou
    И пиши какво е станало после, стана ми интересно ;р.

Благодаря ви за отговорите!

Темата може да се трие
    Последно редактирано от xvd : 07-30-2013 на 19:55

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    аз не обичам натрапчивото селско поведение
    Доста голяма грешка си допуснал, като не си действал, а да покажеш открито, че си привлечен от нея и да предприемеш съответните действия, не е селско поведение, това е единственото поведение, което ще те доведе някъде с момиче. Не е нужно да изпадаш в крайности, но да покажеш, че я искаш е МИНИМУМА.

Когато създадеш някакъв интерес в едно момиче, имаш известно (кратко) време, за да действаш. След това ще изгуби интерес и ще започне да се оглежда за други. Когато вече започне да го прави, си си изгубил позициите, защото по принцип жените не се кефят на нерешителни мъже. Изгубените позиции трудно ще си ги върнеш, дори е невъзможно.

Освен това никога не прекарвай години във въздишки по едно момиче, с което не се е получило. Никой не е незаменим. Затова и следва да я замениш и да не правиш същата грешка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си