ПОМОЩ!!! Той още има чувства към бившата.. Какво да правя?
Здравейте! Ходя с едно момче от 3 месеца. Всичко е страхотно. Виждаме се що-годе често. Чуваме се всеки ден. Постоянно ми казва, че ме обича. Мисля си, че е искрен, тъй като е много внимателен и мил към мен. Винаги усеща, когато ми има нещо.. когато е сгафил, ми се извинява докато не му простя.. прави подаръци..изненадва ме.. но има един проблем. Още в началото на връзката ни той ми призна, че е харесвал една от най-добрите ми приятелки, но не са ходили. ( която всъщност ни запозна, а тя си има приятел от година ) Та моят човек я е харесвал преди тя да тръгне с това другото момче ( което пък е негов приятел ). И когато двамата тръгнали, моята приятелка му разбила сърцето. Той ми казва, че това е било отдавна, тя му била най-добрата приятелка... но аз си мисля, че той все още има чувства към нея. Доста често й звъни ( друг е въпросът, че понякога тя не му вдига, защото е с гаджето си.. ) Та.. освен че той доста често я търси, постоянно ме сравнява с нея. Тя можела това, можела онова... Очите й били еди-какви си, защо и моите не били такива. Един ден ми каза "Нали знаеш.. ти не си нея!" ( няма да назовавам имена ) Тогава страшно много се засегнах. Когато сме заедно, често става дума за нея... Преди време много му се бях обидила, че харесва снимки на други момичета във Фейсбук. Той ми обеща, че повече няма да харесва снимки на други..даже отхареса всички, които е харесал след като тръгнахме. ( без НЕЙНИТЕ обаче) Преди няколко дни видях, че е харесал една нейна снимка на плажа... Стана ми супер гадно... Тя си има хубаво тяло.. на снимката изглежда доста надарена ... Радвам се за нея. Самата снимка има много харесвания. Попринцип аз не съм вманиачена по снимки, харесвания и такива глупости. Все ми е тая, честно казано. Работата е, че моите гърди не са много големи и това понякога леко ме притеснява... и сега като видях, че гаджето ми е харесало тая снимка ми стана адски обидно Не мога да повярвам. Държи се като разгонен помияр ( с извинение) плакала съм цял час.. Моля ви, посъветвайте ме! Според вас той харесва ли я все още или аз просто съм прекалено ревнива? Мисля да говоря с него, но дори не знам какво да му кажа... Не искам да ме използва като заместител... Но не искам и да късам с него, защото много го обичам и ако го направя няма да се почувствам по-добре... Ще ми кажете, ако още харесва нея, а теб не..тогава защо е с теб.. просто защото не може да е с нея, тъй като е заета.. пък и тя не го харесва.. Вече това започвам да си мисля.. Не вярвам много в това нещо.. приятелство между момче и момиче.. почти сигурна съм, че още има някакви чувства към нея, но не искам да ме използва като лекарство. Не мисля, че е нормално да има нужда да говори с нея толкова често при положение, че има мен.. все едно аз да се чувам всеки ден с момчетата, които съм харесвала преди. Много ми е тежко, а дори няма подходящ човек, на когото да споделя. Досега си затварях очите за всичко това, но просто не мога повече. Убеждавам се, че си втълпявам простотии, но не усещам нещата така. Не мисля, че е редно да търси момичето, което толкова е харесвал преди, като си има приятелка !! Не трябва ли да загърби миналото и да спре да се надява ?
Последно редактирано от sunnyyy96 : 07-30-2013 на 23:13