- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашите знаят ли?
Та.. въпросът ми е: вашите знаят ли, че не сте девствени? Повечето ми приятелки не могат и да си помислят да кажат на техните. За мой късмет пък моята майка е готина. С нея си споделям всичко, относно секса. А вие?
Ти не беше ли девствена?Или те бъркам с някой?Съжалявам, ако е второто.![]()
Знаят, да. Защо трябва да го крия? Единственото, което казват, е да внимаваме какви ги вършим и да не станем родители на млади години.
на 23 съм, от 5 години не живея с тях, би било странно да не знаят, не си говорим за това, някак странно ще ми дойде по телефона да си обсъждам сексуалния живот с майка ми...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не майка ми е проста и си мисли,че на 20 съм девствен хаха
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Мда, твърдо убедени са в моята девственост, особено когато се наложи да заведа момиче вкъщи (което всъщност се случва рядко, отдавна не живеем заедно).
Welcome to the Jungle...
Само майка ми знае но на 20 нормално да не съм девствена така че сиг и баща ми така си мисли но с него не сме говорили никога за това
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%B5 като майка ти е готина,защо да не можеш да говориш с нея за това?(знаех си,че и аз съм те чела някъде)
Иначе да,и двамата знаят.Чак да си говорим за това в подробности-не,но съм говорила с майка си за контрацепция и тя беше с мен,когато ми изписаха противозачатъчните миналия път.Имам им доверие и на двамата с баща ми и те имат на мен.
Ем аз взех, че проявих смелост и и казах, та в петък съм на гинеколог..![]()
И двамата знаят. На майка ми сама казах, с баща ми не помня каква беше историята май беше казал, че му е ясно, че не се гледкаме просто и аз потвърдих. Никога не съм се притеснявала да говоря за това с нашите. :Д
С майка ми сме приятелки, знае още от като се е случило... А съм на 17 и си имам приятел от година и половина и на баща ми му е пределно ясно...
Аз май не съм от най-споделящите хора.. не споделям почти нищо.. тя винаги е искала да и казвам какво става с мен, но аз не го правя.. пределно ясно е, че с приятеля ми го правим.. ходим от 4 години.. но просто не мога да и го кажа.. не мога да и кажа и че ходя на прегледи при гинеколог.. макар че е нещо нормално.. трябва да се прави веднъж в годината.. но аз си крия всичко..
Почти на 18 съм , родителите ми ме мислят за "доброто момче" но идея си нямат кви съм ги вършил![]()
Майка знае че не съм но знае че съм го правила само с един.
Майка ми за цикъла не можа да ми каже, когато бях на 9, за секса ще и споделям пхаха. На 17 години съм, не живея с тях, нямат представа, че съм имала връзки, че имам една в момента. Следователно и за секса не знаят. Баща ми, обаче, няма да реагира изобщо хубаво. Той обясняваше как на 18 години още не знаел какво е това, а пък ние на 14 вече всичко можехме. Ами, имаше образователни предмети в училище, хах
Пък и не смятам, че това е нещо, което ги засяга.