- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много екстравагантно и рядко
Много болен човек трябва да си за да гледаш и да се наслаждаваш на подобни филми.
не става въпрос за наслаждение в чиста форма, а за създаване на нов вид изкуство. не казвам, че е за всеки, но има огромна доза естетика ако си оставиш морала и предразсъдъците на страна.
фен си на Dimas - евала.
WE ARE NOT ANGELS!
Тва е всичко друго,но не и нормална психическа нагласа по време на секс. Самата наслада и възбуда от насилие,нали знаеш като какво се определя?
Подобен секс се харесва на малтретирани в детството хора с психически травми,склонни към престъпления. Криещи някакъв вид агресия,която се отпуска под формата на възбуда.
Естествената хубост на половия акт,която е цветна като дъга и многостранна на усещания се заменя с един тъмен свят на болка и насилие.Какво говори това?
Абсолютен идиот трябва да си,за да си вярваш че си добре психически,ако те кефят подобни изцепки.
С моят мазохизъм по-скоро бих участвала като пасивната страна. Естествено преди това да ме предразположат - яко рейп, гладуване, мъчения, ножове, унижения. После с кеф бих си умряла, че и смъртта ми ще донесе удоволствие на (повече) хора.
Аз като активна страна...С някое малко момиче (12-15), но аз, ако си имам такова има по-приятни начини да й се наслаждавам, а като вече е стара и непотребна може да намеря мъж и да роди деца (т.е. още момиченца). Нямам полза да я убивам и няма да ми е интересно. Виж вече мога да я продада на някой блек маркет за роби, а от там какво ще й правят си е техен проблем, но не вярвам и там да я вземат като е дърта...
Обаче това са много усилия - пари, терен, време, енергия и най-вече никой да не разбира...
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ