.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    тва беше най-жалкият опит да се направиш на ЯКО ХАРДКОР, който съм виждал
    йеп
    maDamn

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Много болен човек трябва да си за да гледаш и да се наслаждаваш на подобни филми.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    не става въпрос за наслаждение в чиста форма, а за създаване на нов вид изкуство. не казвам, че е за всеки, но има огромна доза естетика ако си оставиш морала и предразсъдъците на страна.

фен си на Dimas - евала.
    WE ARE NOT ANGELS!

Голям фен Аватара на sneering
    Тва е всичко друго,но не и нормална психическа нагласа по време на секс. Самата наслада и възбуда от насилие,нали знаеш като какво се определя?

Подобен секс се харесва на малтретирани в детството хора с психически травми,склонни към престъпления. Криещи някакъв вид агресия,която се отпуска под формата на възбуда.
    Естествената хубост на половия акт,която е цветна като дъга и многостранна на усещания се заменя с един тъмен свят на болка и насилие.Какво говори това?

Абсолютен идиот трябва да си,за да си вярваш че си добре психически,ако те кефят подобни изцепки.

С моят мазохизъм по-скоро бих участвала като пасивната страна. Естествено преди това да ме предразположат - яко рейп, гладуване, мъчения, ножове, унижения. После с кеф бих си умряла, че и смъртта ми ще донесе удоволствие на (повече) хора.
    Аз като активна страна...С някое малко момиче (12-15), но аз, ако си имам такова има по-приятни начини да й се наслаждавам, а като вече е стара и непотребна може да намеря мъж и да роди деца (т.е. още момиченца). Нямам полза да я убивам и няма да ми е интересно. Виж вече мога да я продада на някой блек маркет за роби, а от там какво ще й правят си е техен проблем, но не вярвам и там да я вземат като е дърта...
    Обаче това са много усилия - пари, терен, време, енергия и най-вече никой да не разбира...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Болни мозъци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си