.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Нали не съм гадна...?! с приятеля му?

След едногодишна връзка се разделихме. Беше голяма любов! Наистина го обичах, но така се получиха нещата, че вече не сме заедно от 3 седмици. Кой виновен, няма значение и двамата сме такива!
    Бившият ми преди имаше един приятел, с който са скарани от доста време. Та сега излизам с тоя приятел. Забиваме се, още не съм спала с него. А аз не спя с който ми падне. ( За 4 години полов живот съм спала с 2ма). Но много харесвам въпросното момче имам такава тръпка към него. Според вас много ли съм гадна и некоректна спрямо бившият ми?

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    На него със сигурност няма да му е приятно, но не го мисли толкова него.Важното е какво искаш ти. А и вече не сте заедно ,така че не може да ти държи сметка.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Щом са скарани,според мен не е проблем.Прави си кефа.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    според мен ще си направите проблем с новия пич, ако става нещо между вас...ако бях на мястото на бившия ти, бих го възприела като чист начин за дразнене, ако не сте се разделили напълно мирно и спокойно...щях да реша, че се правиш и нарочно спиш с човек, когото не харесвам, а имам стабилен шанс да разбера...нещо от типа "врагът на врага ми ми е приятел"
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на fenkaaa
    1-во,са скарани и 2-ро, вие вече не сте заедно.Не виждам проблем.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Жените имате много криви логики. Скарани били пичовете, не виждали проблеми.
    Гнусно е, гадно е, знам ли. Не ми допада идеята да се занимавам с момчета, които са или били близки. Нито си влюбена в него, нито нищо, защо се буташ между шамарите? Добре си помисли дали не го правиш, за да му стане гадно, или си го заплюла отдавна, което също е кофти.
    И какви са тези обяснения, че си спала за 4 години само с двама? Факт е, че си имала уж голяма любов, а за нула време си се 'забила' с друг, който е бил приятел на бившия ти.
    Е, жените все да са невинни и чисти, все не били такива!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе да ти кажа гадничко си е, дори и да приемем факта, че уж са скарани от известно време. Бих те посъветвала да не се занимаваш с никой от обкръжението му най-малко от уважение - все пак една година си била с този човек. Може и въобще да не му трепне като разбере, но може да го избие и на другата крайност - да почне да ти прави мръсотийки и той.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    На бившия ти ще му е гадно ,но мисли себе си

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Жените имате много криви логики. Скарани били пичовете, не виждали проблеми.
    Гнусно е, гадно е, знам ли. Не ми допада идеята да се занимавам с момчета, които са или били близки. Нито си влюбена в него, нито нищо, защо се буташ между шамарите? Добре си помисли дали не го правиш, за да му стане гадно, или си го заплюла отдавна, което също е кофти.
    И какви са тези обяснения, че си спала за 4 години само с двама? Факт е, че си имала уж голяма любов, а за нула време си се 'забила' с друг, който е бил приятел на бившия ти.
    Е, жените все да са невинни и чисти, все не били такива!
    Айде, айде, много морал, много нещо :Д

Ако се забиеш с "бившия" приятел на бившия ти, ще е мега гадно за бившия ти и вероятно ще го приеме тежко (така е при повечето хора, на мен лично не би ми пукало вероятно). Трябва да прецениш дали искаш да му го причиняваш. Ако ти е все тая, налазвай.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Махни морала, не съм от тези, които ще го натрапват.
    Аз съм жена, а ти не. Аз отричам мисленето си на жена, защото често е нелогично, но въпреки това го притежавам. Аз знам какво си мислят жените в такива ситуации, какви са им мотивите, желанията, целите филми.
    Мацката не е влюбена, както тя сама не е и споменавала, иска й се да измърсува с бившия приятел на бившия, аз не съм ограничена лелка, за да й го забраня, просто за мен е долно.

Да, ама те утре ще си пият бирата заедно и ще коментират пред всички как са те минали, а ти ще...Ти, каквото и да направиш ще осъзнаеш, че не си е струвало.
    "С началото на всяка връзка, бъди готов и очаквай нейния край" нали така беше? Помисли какво може да стане накрая и прецени дали би поела рисковете.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си