- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женската мастурбация - фетиш, на който не съм се наситил
Не, просто друго мнение.
Педигрий, и ти оплю, впрочемАко ти отделяш цял следобед, за да си направиш кефа и си съблазнителна и ни-нам-си още ква гледка, някой друг може да не е.
Тесногръда си ти в случая, защото налагаш СВОЯТА представа за мастурбацията като единствена. А аз дадох четири възможни причини, поради които момичето може да не иска да бъде наблюдавана. Замисли се.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ще ми цитираш ли как точно съм оплюла, защото ако прочетеш сега моите постове по темата, а след това своите, ще усетиш разлика в тона, надявам се.
Къде прочете какви следобеди аз отделям, за да се самозадоволявам, и къде намери в моя пост недоумение как не ви харесва да мастурбирате пред партньорите си? Твоят пост беше поредният отхвърлящ тези неща, поясняващ, че това едва ли не е изкуствена поза, а аз обясних какво реално е, и добавих моето мнение, че е изкуство, не го натрапих по никакъв начин, камо ли да заклеймя, че мастурбацията е единствена. Сексът е, частите от него включително са и мастурбацията, поне при мен понякога, така че стига сме говорили за тесногръдие, а? : )
Последно редактирано от Pedigree : 08-04-2013 на 14:22
"Кое не му е особеното", съчетано с пунктуацията "?!".
Аз само предложих четири варианта, в които момичето не иска да мастурбира пред партньора си, и част от тях нямаха общо с притесненията
ПРЕДСТАВИ си, наистина може да не е кой знае какво. Тесногръдието ти се крие в неумението да си го представиш. Докато аз съм сигурна, че за някои хора е прекрасно, за други не е нищо особено.
Стига го дъвка това тесногръдие, защото наистина няма смисъл да го повтаряш, след като не успяваш да го подкрепиш. Аз просто дадох обяснение какво е неособеното за нас, представителите, на тази част от секса. Не съм го натрапила, така че не мисля повече да ти се обяснявам, защото определено не правиш разлика между позиция и натрапване.![]()
Дам значи искаш да кажеш, че всеки който е правил секс преди да се ожени/омъжи е грешник? Да не би някой да води статистика? Има ги и такива дето се пазят, ама ако примерно някой няма намерение да се жени? И маструбацията и секса преди брака били грях. Да умират нещастни значи...![]()
Има нещо досто перверзно в тва![]()
Creative Technologie
Аз винаги съм искала да направя нещо такова с моя, но никога не съм му споделяла и мисля, че ще се притеснявам.. иначе звучи супер яко и възбуждащо.. хем да знам, че е там, хем да се преструвам и да си правя кефа не знам на мен ми харесва идеята и не виждам нищо извратено.
Нищо му няма на фетиша, даже е як, но не мисля, че ще намериш момиче което да може НАИСТИНА да се отпусне.
Може би ако мастурбирате заедно ще й е много по - отпуснато, въпреки че, няма да е баш същото...