Здравейте,имам проблем с една близка за мен приятелка.Познаваме се от 1 година,запознахме се на морето в обща компания бяхме ,беше ми забавно смях се с момичето забавна е ,смее ми се на глупостите.След няколко дни ме добави във фейсбук ,аз вече се бях прибрал от почивката на морето ,а тя е от Бургас и си пишехме бая ,когато бях свободен.След 2-3 седмици тя дойде да учи в София и не познаваше никой и аз излизах с нея доста често,защото знам какво е да отидеш далеч от вкъщи.Прекарваме доста време като приятели ,споделям й доста за момичетата около себе си ,защото съм много непостоянен и 2 седмици харесвам и съм с едно момиче,след това с друго и просто не мога да намеря момичето,което наистина харесвам и тя постоянно ми слуша глупостите,но си мисля,че е влюбена в мен ,а по никакъв начин не се представям да бъда с нея.Да има мега якия характер ,супер умна е и забавна ,но не ме привлича външно ,а усещам като й говоря за момичетата с които съм бил ,че й става неприятно ,но какво да направя ,приятелка ми е ,държа на нея ,но не искам да бъда с нея.А тя е влюбена в мен убеден съм и май си мисли,че и аз съм заради държанието ми ,но аз се държа така с всички момичета,просто съм по мил с жените ,защото ми е приятно да ги карам да се чувстват добре и желани.Преди няколко седмици бяхме на парти и тя малко повече пийна и докато я изпращах ми каза,че ме обича и че е влюбена в мен,аз не казах абсолютно нищо ,няколко дни не ми се обади въобще аз я потърсих и се направих на луд за случилото се.Въпроса ми е какво да направя и как да постъпя с нея ?