.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Има ли опастност

Абе попринцип ги разбирам "уж" тея работи но ме човърка някакво притеснение и все пак да потърся малко мнения по въпроса.Последният път в който бях с приятелката ми (вчера) , докато го правехме без презерватив ,изкарах го в последния момент пръсна малко (не очаквах) и тъкмо тръгвам да и кажа тя ми вхана оная раота и я намести и го вкара съвсем леко при което аз веднага се дръпнах(тя беше отгоре и не е усетила ,че е станало нещо понеже не пръсна върху нея).Като и казах се панира понеже не е разбрала но като и обясних и мина и даже се отказа да пие ескапел...оттогава неспира да ме яде мисълта възможно ли е да е станало нещо..вкарването беше едвам едвам даже не беше и до половината - според мен няма повод за притеснения , вие как мислите?
    Последно редактирано от feeltherain : 08-01-2013 на 01:08

Мисълта ми е , че като е пръснало все пак е останало малко отгоре на пениса ми и това е останало в нея.Вкарването беше някъде 2 санта в нея.Според мен няма повод за притеснения но все пак да попитам да съм сигурен..

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Щом си го вкарал след като си свършил и не си го избърсал,нито измил,шанса си го има.Приятелката ти в овулация ли е била?

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Щом си го вкарал след като си свършил и не си го избърсал,нито измил,шанса си го има.Приятелката ти в овулация ли е била?
    Ти изобщо четеш ли какво съм написал?Като се дръпнах назад тя веднага го хвана и го мушна нямаше време за реагиране.Да в овулация беше.

Да,чета какво си написал.Няма значение кой го е вкарал,важното е,че е била в овулация,не сте се пазили и като го е вкарала е бил още мокър.Шанс има и даже е по-голям като е в овулация.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    знаеш ли какво е овулация, авторе?

Супер фен Аватара на minchorna
    Сигурно си мисли,че се яде

Поне ще има повод да го щракне в гугъл.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако е била в овулация има шанс то и попринцип има де ама авторе защо не правихте с предпазни средства вместо да се чудиш?

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Ако е била в овулация има шанс то и попринцип има де ама авторе защо не правихте с предпазни средства вместо да се чудиш?
    Защото сме свикнали без презерватив, така сме от 3-4 месеца и сме нямали проблеми.Няма какво да обяснявам колко по голямо е усещането без презерватив.Между другото , да в овулация беше когато стана това...няма какво да се филмирам ,вече се убедих сам ,че няма шанс - вкарването беше едва с 2 сантиметра , няма как сперматозоидите да пропълзят още 5-6 санта сами.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от feeltherain Виж мнението
    Защото сме свикнали без презерватив, така сме от 3-4 месеца и сме нямали проблеми.Няма какво да обяснявам колко по голямо е усещането без презерватив.Между другото , да в овулация беше когато стана това...няма какво да се филмирам ,вече се убедих сам ,че няма шанс - вкарването беше едва с 2 сантиметра , няма как сперматозоидите да пропълзят още 5-6 санта сами.
    Ами всъщност има.. ти какво си мислиш, че само като се източиш едва ли не до маточните тръби, само тогава може да забременее???..

Успокоява се сам
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Ами всъщност има.. ти какво си мислиш, че само като се източиш едва ли не до маточните тръби, само тогава може да забременее???..
    Това исках да го питам и аз.

То и без да си го е вкарала пак, белята може да е станала (и преди да свършиш има отделяне на сперматозоиди). Да не е бременна приятелката ти (от някой друг) и в момента да ти слага примката без да се усетиш ?

Има шанс дори и ако е пръснато около клитора.
    Искам сълзите да бъдат от кръв!...Искам да късам от устните плът!... Искам легло в пръстта!..Искам любов след смъртта...!

Е ся ми ебахте мамата..някви противозачатъчни има ли освен ескапел, защото са минали 2 дена вече....за някакви лепенки чух наскоро до 4 дена макс след като е станала белата.Аз лично освен ескапел нищо друго незнам.

Противозачатъчните се използват с цел да не се забременява и са средство,което се прилага ПРЕДИ секс и по схема,авторе.
    Ескапелът има действие до 72 часа след секс,но колкото по-скоро,толкова по-добре.Тия лепенки за пръв път ги чувам.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Противозачатъчните се използват с цел да не се забременява и са средство,което се прилага ПРЕДИ секс и по схема,авторе.
    Ескапелът има действие до 72 часа след секс,но колкото по-скоро,толкова по-добре.Тия лепенки за пръв път ги чувам.
    Тия лепенки ги има сигурно откакто са измислили тиксото. Облепяш стабилно на приятелката ти половите органи (за по сигурно и чорап може да напъхаш вътре) с лепенки и за по сигурно и твоя полов орган. След това за още по сигурно и не правите секс. Шанса да забременее е някакви си 2-3% само. С презерватива е по голям шанса (ту се къса, ту се изхлузва и т.н.)

Повече от фен Аватара на autumn666
    Като си толкова убеден, че нищо не е станало, въпреки че ти казват друго, защо се допитваш до мнения тук? Има си шанс и то голям щом е била в овулация.
    Имаше други хапчета, подобни на Ескапел за спешна контрацепция, но нито помня имена, нито нищо... за щастие си имам мозък и не ми се е налагало да ги знам. Предполагам, че цената е различна, а за страничните ефекти не искам и да си помислям. Поразрови се в Гугъл.
    Ако правите секс без презерватив, защо приятелката ти не отиде на гинеколог да и изпише противозачатъчни? Поне ще избегнете подобни ситуации...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си