Здравейте!
Най-напред, не съм сигурна, че това е точния раздел, но все пак го намерих по - удачен от останалите.
Аз съм все още непълнолетна, едва преди половин месец навърших 17, но си мечтая, когато стана на 18 и когато събера съответните средства, когато имам вече книжка да си купя кола - BMW.! Смятам, че ще успея да събера парите, или поне се надявам, както и да е, аз просто искам именно ТОВА да карам, почти никоя друга кола не ми допада, изобщо то е нeщо като мечта.. Но да си дойдем на думата. Споделям това си желание с нашите и те сякаш ме обливат със студен душ, казват че "баварците" са мощни, големи, капризни и изискващи много скъпа поддръжка коли, щяло да ми бъде трудно да се справям с такава кола. И от други хора съм го чувала и несъмнено е така, но от друга страна много от нещата са относителни..Според мен зависи как, къде, колко караш колата, как сам ти се грижиш за нея и какво влагаш в нея. Та това, че хората ме разубеждават не ми влияе, но искам компетентно мнение - дали наистина ще ми бъде толкова трудно с поддръжката на такава кола, ако се изпълни желанието ми да си я купя, какви са особеностите и и така нататък..Моля, ако сте запознати и положително можете да ми помогнете с някое и друго мнение, пишете ми.
Знам, че може би ми е малко още рано да мисля за това, но все пак искам да се осведомя.
Мерси предварително! : )