- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещата кофа е.. anonymous895156
^Искаме конкурс за добрият самарянин
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хораа.. Не забравяйте защо сме тук - за да изтъкна добрите си страни. Питайте нещо (или неща)
до скоро играех supremacy1914 и там измислях всевъзможни лъжи за мен, за да ги дразняно най-накрая получих перманентен бан от чата
също така Grepolis, но я спрях отведнъж
на телефона играя temple run 2 и от време на време една speedxball или не знам как се казваше ;д
Какви недостатъци имаш /честно/?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
имаме НВО (странна реклама на HBO) само по бел и математика
по другите се представих тъпо, от 6 предмета по два имам 6, по три (биология, химия и физика) не ми достига точно една точка за 6, защото съм с 14 от 16 точки, а по друг беше по-слабо (пак имах 5, но вече не ми достигаха или две, или три точки за шестица). И ме е яд, понеже както обикновено грешките ми са от абсолютно недоглеждане и тук-там неразбиране на въпросите /в него вече съм цар ;д/. Независимо от тези оценки пак си имах 6.00 срочен и годишен успех, обаче не беше същото..
Трудно забелязвам големите детайли, дори да са ми пред очите.
Прекалено лесно забравям това, което хората са ми направили.
Притеснявам се за маловажни неща.
Давам воля на гадните си спомени и никога не се оставям да ги забравя. Но в прекалено голям мащаб. Областта около сърцето ми сякаш се "свива" и се чувствам така, сякаш никой не ме харесва.
Лесно се хващам на небивалици (като разни шовинистически глупости за България на четири океана (буквално).