Имам приятел близо 11 месеца , преди това си писахме 6 месеца , в които се опитвах да го променя и да се превърне в едно свястно и сериозно момче.Давам му всичко , пипал ме е навсякъде , но не сме спали заедно. От както получи тези неща , започна да се държи гадно с мен , не е момчето , което заобичах . Понеже аз съм от избухливите , преди когато ставаше конфликт намираше начин да го разреши , без обиди .. но от тогава не е такъв. Когато ме дразни за нещо , понякога се случваше да го обидя като " пиклио , дрислио и лайно (което беше най-гадните от нещата който съм му казвала) , в един момент тотално се промени.
Започна да ме обижда , нарича ме " путко , проста , кучка , умряла , мърша " , на който и аз отвръщам със същите думи. Когато се скараме ме стиска , иска да ме нарани по някакъв начин. Преди когато му кажех "бе" му се насълзяваха очите и мразеше такива хора , който обиждат , говорят на "ма" и "ол" , а стана по-зле и от тях. Когато не е ядосан е най-милия (дори тогава не е същия какъвто беше преди) , но не и когато се ядоса.
МОЛЯ ВИ да ми дадете съвети.Ограничавам се какво ли не правя , за да се спре. Винаги аз съм му виновна , не крия ,че имам вина и то голяма почти всеки път , но с нищо не съм заслужила тези неща , който ми причинява. Навсякъде ми има всичко , постоянно знае къде съм какво правя и пак е недоволен. Ревнува от 10 г. по-големи от мен.