- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам да отслабна с 10 кг
Здравейте може би вече има такава тема,но аз реших да се посъветвам с вас.Ето и проблема ми - не знам точно колко съм висока тежа 55 килограма,а за моята възраст това не е никак нормално!Искам да сваля около 10 килограма!!!Моля помогнете ми приемам всякакви съвети.Нямам големи претенции за какво време да ги сваля,но колкото по-бързо по-добре например около 2 месеца.Благодаря ви предварително
Според мен е важното да кажеш колко си висока - дали 1,50 или 1,70 има разлика примерно. 55 кг не са много, но зависи колко си висока, както казах... Иначе тичай в парка, ходи на фитнес, тренирай нещо, което ти харесва, храни се здравословно - плодове, зеленчуци, супи, готвени неща, но да не са мазни, избягвай сладките и тестените храни, пий много течности (да не са газирани).
Успех!![]()
Като кажете без мазно и ме фърляте в тъч!
Queen of the Damned
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аха, разбрах. Явно само пърженото е мазно.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Кой ти каза, че не е никак нормално?И на колко си?
Поорежи хляба и тестеното, газираното. Предполагам, че си във възраст, в която още се развиваш - мазното също ти е необходимо в момента.
Нямам предвид да мажеш лъжици мазнотии на филийки, просто не изпадай в крайности, каквото и да те съветват.![]()
Das Feuer liebt mich
Само като каза два месеца и стана ясно колко си наясно. :Д
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Че то тя ако яде манджи си е жива загинала ,ще има да чака мазното да се маха.
благодаря ви за отговорите!Висока съм 160 см Искам да добавя ако знаете кажете някои диети,видове упражнения.BlackMeow на 14 години съм и за това не е нормално
Последно редактирано от maili544 : 08-02-2013 на 11:49
Подрастваща си. Това означава, че не трябва да се подлагаш на сериозни диети и лишения от храна. Започни да се храниш здравословно. тоест избягвай боклуците като чипсовете. Яж готвеното вкъщи, а не готови храни. Повече вода и някакъв спорт.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сега е чудесно времето сутрин да потичаш в някой парк например
Ограничи сладките и тестените работи! Никакво газирано, защото от него се надува корема.
Прави упражнения вкъщи и пий колкото се може повече вода! Наблегни на плодовете и домашните приготвени храни.
В никакъв случай не ограничавай храненето си и вечерята трябва да става преди 20:00 часа !Успех
^Абе, още ли се връзвате на тия предрасъдъци за храната вечер?! Много сте зле!![]()
Queen of the Damned
Добре,благодаря ви за съветите!Само да попитам - значи това за цикъла на хранене, не е верен така ли?
Естествено ,че не е. Това са пълни глупости.
И браво ,че си се сетила,защото ако сега надебелееш и се тъпчеш като свиня,мастните ти клетки ще порастнат и познай кво става после. Това ,че си малка не значи че трябва да ядеш боклуци. Точно когато си малък трябва да се научиш какво да ядеш и какво не. А не мисленето на бабите ни - колко по-дебело толкова по-добре. Те сами си съсипват децата.
Последно редактирано от marrcandy : 08-04-2013 на 12:49
^За да си абсолютно точен, трябва да започнеш с това, че мастните клетки се делят от раждането и в този ред на мисли стремежът на мами и баби детето да е с голямо дупе и огромни бузи вещае големи проблеми от пубертета нататък.
Ами не знам за циклите, но в по-късните часове се забавя метаболизма. Затова в много диети се "разрешава" сутрин да се яде всичко (естествено в нормални количества), а вечер се препоръчва да не се яде. Ако не вярвате на това за времето, в което трябва да се храни човек ще ви дам пример - сумистите пропускат закуска...![]()
Няма значение кога се яде храната.И това не го вадиш от пръстите си,вадиш го от всяка една малоумна статия в интернет и заблудени хора (има и фитнес-инструктори такива) Връзка между приема на храна и метаболизма не съществува.