- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам да отслабна с 10 кг
Извинете ме объркала съм се!Не съм 160 висока,а 155...И благодаря ви за отговорите много са полезни
Бе авторке, внимавай да не ти увисне кожата от токлкова рязко отслабване.
Няма!Правя упражнения и сега ще си купувам велоергометър - какво мислите за него?Добър ли е избора ми за фитнес уред?
мислех си и за кростренажор ама велоергометъра ми се стори по - добър
Велоаргометъра е статичен. По-добре кростренажор. И да, един гладиатор с тежести е най-хубавото нещо.
И ще правиш кардио седнала? Направо си вземи някво легло с въртящи педали тогава...
^Ми, тогава заминавай на фитнес, какво ше се лигавиш с тия глупости!
Queen of the Damned
Аз за 2 месеца успях да ги сваля тия мои 10 излишни килограма . Висока съм 1.63 м и СЕГА тежа 46-47 кг . Преди 2 месеца бях 56-57 кг . Успях да ги сваля като следвах първо протеинова ( точкова ) диета , спрях всякакво газирано , намалих тестеното , повечко вода , плодове , зеленчуци , никакви фаст фуудс и от тоя род , сега съм на диета по гликемичен индкес , защото аз съм нисичка и просто още малко искам да ми отслабнат бедрата . С всички тея диети правя и по 100 клякания на ден + някои пилатес упражнения за крака ! Успех от мен !
А забрайх да попитам - как ви се струва степерът ? Дали върши работа ? Става въпрос за домашния , не за тези дето ползват по фитнес залите .