Здравейте, хора
От близо месец ходим с моя приятел и всичко е точно между нас. Имаме добри отношения, много сме влюбени (май той малко повече) АМА секса просто с този човек е направо невероятен! Не знам дали, защото преди него бях в сериозна връзка с години с един партньор и си бях свикнала по един начин, и сега просто ми е ново, различно...не знам какво е ама такава страст, желание и тръпка не съм изпитвала преди. Даже се чудих как за толкова кратко време се чувствам така близка до него, без никакви задръжки или притеснения. Както и да е. Става вапрос, че по време на секс за първи път ми се случва (може на някои да се стори странно това) момче да ми говори такива едни красиви, нежни неща. Ей, така от нищото спира леко и чувам едно прошепване тихичко "Ейй ... много си ми специална ".. с един много страннен, втренчен в мен поглед. Или "Обожавам те". Наскоро нещо се поскарахме през деня и аз му казах, че нещатата не се получават между нас. Но до вечерта се оправихме и като си легнахме, ей така в най-хубавият момент ми шепти "Аз не мога без теб..". o.O Бившият ми приятел не ми е говорил така да речем и ми е хем странно, някак си едно прибързанo и неистинско все още, но хем ми е хубаво да ги чувам тия слова. Аз по принцип си мълча и не реагирам. Играя ролятата на слушател

Но все пак се питам, той наистина ли ги мисли тия неща или просто са някакви заучени думи от преди, които знае, че ще ми хареса да чуя...?
Вие говорите ли си по време на секс?
PS. (Междудругото и той ми е казвал, че му е много хубаво с мен и, че секса с мен е различен. Казва, че преди не е успявал да свърши по два пъти, а сега си свършва без проблем. Не знам дали да му вярвам на тия неща то не ме и интересува много де, просто ми е любопитно дали е така. Той си има опит, имал си е не една и две приятелки така, че се съмнявам леко)