- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли си по време на секс?
Здравейте, хора
От близо месец ходим с моя приятел и всичко е точно между нас. Имаме добри отношения, много сме влюбени (май той малко повече) АМА секса просто с този човек е направо невероятен! Не знам дали, защото преди него бях в сериозна връзка с години с един партньор и си бях свикнала по един начин, и сега просто ми е ново, различно...не знам какво е ама такава страст, желание и тръпка не съм изпитвала преди. Даже се чудих как за толкова кратко време се чувствам така близка до него, без никакви задръжки или притеснения. Както и да е. Става вапрос, че по време на секс за първи път ми се случва (може на някои да се стори странно това) момче да ми говори такива едни красиви, нежни неща. Ей, така от нищото спира леко и чувам едно прошепване тихичко "Ейй ... много си ми специална ".. с един много страннен, втренчен в мен поглед. Или "Обожавам те". Наскоро нещо се поскарахме през деня и аз му казах, че нещатата не се получават между нас. Но до вечерта се оправихме и като си легнахме, ей така в най-хубавият момент ми шепти "Аз не мога без теб..". o.O Бившият ми приятел не ми е говорил така да речем и ми е хем странно, някак си едно прибързанo и неистинско все още, но хем ми е хубаво да ги чувам тия слова. Аз по принцип си мълча и не реагирам. Играя ролятата на слушателНо все пак се питам, той наистина ли ги мисли тия неща или просто са някакви заучени думи от преди, които знае, че ще ми хареса да чуя...?
Вие говорите ли си по време на секс?
PS. (Междудругото и той ми е казвал, че му е много хубаво с мен и, че секса с мен е различен. Казва, че преди не е успявал да свърши по два пъти, а сега си свършва без проблем. Не знам дали да му вярвам на тия неща то не ме и интересува много де, просто ми е любопитно дали е така. Той си има опит, имал си е не една и две приятелки така, че се съмнявам леко)
♥ ♥ ♥
Дам. Гаджето ми прошепва нежни думи на ушенце направо да се разтопиш, става ти едно приятно усещане и аз му говоря по време на секс.
Щом свършва по два пъти и казва, че му е хубаво с теб, значи го възбуждаш и си специална за него.
И моя ги говори едни такива, но не толкова често. :Д Заедно сме от половин година, но пък се познаваме отдавна и го отдавам на това.
Даже и вицове си разказваме понякога
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чак разговори не, но ми прошепва разни красиви думички. При смяна на позите си даваме бързи насоки. Общо взето нещата се свеждат до това, пък аз и не искам повече. Разговорите са хубааво нещо, но не за по време на секс.
Говорим си да: " Абе, купи ли мляко?", "Охх, не така, изръби ме"![]()
![]()
Много изкуствени ми седят приказките на приятеля ти....
Според мен телата трябва да говорят, а не устите....
Понякога и нещо по-така може, ама ако го почувстваш....
Изкуствено ми седят, бе. АХха.
И все ми се струва, че когато жената говори или дудне там нещо, значи че мъжа си върши работата.... Обратното.. не знам, не го разбирам, случвало ми се е, ама много рядко.
И не на последно място.. има жени с които го правиш, защото това е единствения начин да спрат да говорят.... ХАхах.
Тоя, който е измислил свирките е бил Бог - хем я караш да млъкне за известно време, хем ти е хубаво.![]()
Welcome to the Jungle...
Няма как ние да ти кажем дали е искрен. Ти сама трябва да си го усетиш. С моя си казваме такива неща, нежнички и милички и в следващия момент някаква мръсотийка. Иначе "да си говорим докато правим секс", аз го възприемам като да водиш диалог.. е това не го правим.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ще видиш дали е искрен с времето, няма как да гадаем, хаха. Иначе с моя не си говорим нищо, някакво супер странно е да говорим по време на секс, не го приемам.От време на време има по едно ' бебе , обичам те ' ' и аз много ' и това е.
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Автопилот е вкарал. Сигурно така е свикнал от предишната и сега кара по инерция. Ако всеки път докато го правите го прави това говорене, работата е ясна.
Напълно съм съгласна с 102.Мисля, че секса е много по-добър и качествен колкото по-малко приказки има.Но пък ги има и хората, които са по нежностите и "украсяването" с думи.Ако не те кефи да ти ги говори тези работи най-добре е да му кажеш, а пък от там нататъка ще се проличи колко покритие има всяка една от изречените му думи![]()
Искам сълзите да бъдат от кръв!...Искам да късам от устните плът!... Искам легло в пръстта!..Искам любов след смъртта...!
Обикновено си пазя тишина, мисля че при това еуфорично състояние човек често е склонен да казва повече неща от тези които наистина мисли. Все пак може и да греша, но не го предпочитам изглежда ми с по ниска стойност.
По време на секс се върши работа. Това да не ти е устен изпит, че да говориш.![]()