.
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Стипендии

Threaded View

Повече от фен
    Ако искаш се доверявай, ако искаш не. Не те карам. С очите си преди време видях в нета таблицата с училищата по групи, просто сега не я намирам. Ще я потърся пак и ще я споделя тук, ако я намеря. Моето училище е редовно в най-предните позиции на матурите по БЕЛ, а явно те са мерилото при направата на групите. Тази година дели 1 място с АК, миналата беше на второ, на милиметри след АК. И като махнеш АК като частно, в което не се полагат стипендии, значи даскалото ми на 100 % е в най-високата група. Но това не пречи пак да взимаме 21 лева за 6,00. Значи ръководството е преценило, че получените средства ще ги реализира за друго. Защото според тази нова наредба, ръководството не е длъжно да разпределя парите само за стандартните стипендии за успех. Може да отделя пари и за еднократни стипендии за класиране на трети кръгове на олимпиади, за спечелени конкурси и т.н отлични представяния.

Май много бързо ще ти се наложи да ми се довериш.

http://www.minedu.government.bg/open...holarships.pdf

Излиза, че се дават по 50 лева на калпак за училищата от тази най-висока група. Имам предвид за всеки със завършено основно. Това значи три випуска, от 10 до 12 клас, по близо 200 души. Това прави 600 души по 50 лева или сборно 30000 лева.Това са много пари, но ето че до отличниците достигат само по 21 лева, без никакво значение дали имат 5,50 или 6.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 08-03-2013 на 17:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си