- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момичетата...
Здравейте.. от 1 седмица приятеля ми(той е на 18 аз съм на 17... нашите още не знаят, мисля скоро да им кажа) ми говори че ще се събират в един негов приятел на домашно,който живее до нас. И аз му казах че ще отида,НО не е сигурно. И стана така че не можах тъй като,аз казах на нашите,че ще спа в една приятелка и те се съгласиха но ми дойде. Надявам се момичетата ще ме разберат. Ако беше да отида там за 1 2 3 часа щях да отида, но да оставам там (тъй като ще спа уж в приятелка ) ми е малко неудобно. Боли ме, нямам настроение, и без това такива болки са при мен че едвам си стоя на краката и тоя моя... сега ми се сърди защо нямало да мога. И аз му обяснявам и той "ти знаеш ли колко такива момичета има на които не им пречи да отидат на купонче като са така и какво ми вика като му обясних "това за мен не е причина") да знам, но представи си нещо стане, някъде нещо се нацапа направо чак ме е срам да го кажа... ама предполагам случвало ви се е... как да стане? Иди му обяснявай.. и сега за това проблеми ми прави. И лошото е, че чувствам вина. Той ми вика аз заради теб ги накарах да се съберем. НО какво аз съм виновна,че се случи така. Направо не знам,честно. Толкова да ми е гадно. Виновна ли съм в случая и наистина тъпо ли е от моя страна?
Последно редактирано от tit : 08-02-2013 на 19:09
Отиди напрай един червен гьол посредата на хола,белким захапе за кво иде реч
Няма причина да се обвиняваш,защото месечния цикъл като идва не пита...Но му дължиш поне едно извинение,защото макар не-нарочно си му объркала плановете и малко или много си го злепоставила пред приятелите му . Все пак не се притеснявай,не се е случило нищо фатално..опитай в най-скоро време да се реваншираш подобаващо и всичко ще бъде наред.
Имаш за приятел несъобразителен егоист. Това мога да ти кажа. Нямаш никаква вина, нищо не е зависело от теб.
Какви са тия глупости бе? Как може да ти е гадно, теб те боли корема, в цикъл си и света ти е крив, а той се оплаква, че си му развалила купончето? А и ти да се чувстваш виновна...Леле,леле :д
И мен много ме боли по принцип,знам как е.Ако на теб ти се ходи,отиди,какво толкова.Само дето няма да правиш секс и ако пиеш нещо обеболяващо ще те отпусне,но после без алкохол.Слагаш от най-сигурните превръзки и си окей.Когато имаш желание,има начин.Ако ли не,оставаш си у вас и му обясняваш как стоят нещата,той да се сърди,докато не му дойде акъла.
Само аз ли си мисля, че прекаляваш? Ти утре като почнеш работа или имаш изпити в унито, какво? Няма да ходиш, щото ти е крив света и те боли корема? Ако толкова искаш да отидеш на тва събиране, щеше да отидеш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам защоо се чувстваш виновна .. съжалявам обаче приятелят ти е идиот -.- Ако те харесваше би проявил поне малко разбиране .. (а момчетата като не знаят какво е по-добре да не коментират ..)
Не трябва да се чустваш виновна.Станало е така,не си го планирала,не си се чуствала добре,не си отишла.Аз не виждам никакъв проблем.Ако беше малко по-съобразителен твоя приятел,щеше да те разбере.