.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

към момичетата...

Здравейте.. от 1 седмица приятеля ми(той е на 18 аз съм на 17... нашите още не знаят, мисля скоро да им кажа) ми говори че ще се събират в един негов приятел на домашно,който живее до нас. И аз му казах че ще отида,НО не е сигурно. И стана така че не можах тъй като,аз казах на нашите,че ще спа в една приятелка и те се съгласиха но ми дойде. Надявам се момичетата ще ме разберат. Ако беше да отида там за 1 2 3 часа щях да отида, но да оставам там (тъй като ще спа уж в приятелка ) ми е малко неудобно. Боли ме, нямам настроение, и без това такива болки са при мен че едвам си стоя на краката и тоя моя... сега ми се сърди защо нямало да мога. И аз му обяснявам и той "ти знаеш ли колко такива момичета има на които не им пречи да отидат на купонче като са така и какво ми вика като му обясних "това за мен не е причина") да знам, но представи си нещо стане, някъде нещо се нацапа направо чак ме е срам да го кажа... ама предполагам случвало ви се е... как да стане? Иди му обяснявай.. и сега за това проблеми ми прави. И лошото е, че чувствам вина. Той ми вика аз заради теб ги накарах да се съберем. НО какво аз съм виновна,че се случи така. Направо не знам,честно. Толкова да ми е гадно. Виновна ли съм в случая и наистина тъпо ли е от моя страна?
    Последно редактирано от tit : 08-02-2013 на 19:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си