.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Sliwen

Unhappy Как да постъпя?

Имам си приятел,който е колкото мен на 15.Преди го базиках с едно грозно момиче, но нещата станаха така, че той ми каза че ме харесва и аз мисля че изпитвам същото към него.Една вечер се стигна почти до секс ,но аз му казах ,че не искам сега и той нищо не каза.Проблемът е че ме е срам от него защото е грозен и незнам ако кажа на приятелите си няма да го приемат,но искам да съм с него.Странно е щото преди аз го базиках,а сега съм с него.Знам че постъпих тъпо, но как да си поправя грешката.А и повечето от неговите приятели не ме харесват и трябва постоянно да се крием като излизаме .Да приклуичим ли връзката си или не?Искам имам нормална връзка:S

Правилно ли разбрах: Харесваш си момче, което според теб е грозно, а искаш да си с него... Преди си го бъзикала, че е с грозно момиче. Почти сте правили секс, отказала си и сега питаш дали да приключите връзката си? Не знам как да ти отговоря..

Град
    Sliwen
    Emi да грозен е но е с много як характер. И го базиках щото просто обичам да се дразня с хората. Осъзнах че е тъпо но е късно...

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Е какво толкова ще го криеш.. Да не е маймуна.. Доста детинско поведение- искаш да си с него, ама бил грозен.. Като го харесваш- тръгни с него.. Ако пък толкова си повърхностна- не тръгвай с него, няма как да имаш исканата от теб нормална връзка, при положение че искаш да се криете от хората.. И какво ще му кажеш- "Хайде да тръгнем, ама ще те крия, че си грозен."

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от TheSavior Виж мнението
    Правилно ли разбрах: Харесваш си момче, което според теб е грозно, а искаш да си с него... Преди си го бъзикала, че е с грозно момиче. Почти сте правили секс, отказала си и сега питаш дали да приключите връзката си? Не знам как да ти отговоря..
    Олелелеле
    Много детска история...не той,а ти. Грозен бил,ама май го харесваш...тцтц изобщо не го заслужаваш,честно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си