.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Гъбички..

Гъбички..

От известно време имам гъбички по лигавицата на пениса, или поне това казаха дерматолозите които посетих, които бяха двама на брой.Проблема ми се изразява в поява на червени точки по лигавицата на пениса или като цяло е зачервена повече от нормалното.Не ми пречи,няма течения, няма болка, но е неприятно.Никой от двамата дерматолози не ми е правил изследване, но държа вече да има такова.При първият, ми каза, че след 5-7 дни ще има подобрение и приличали на гъбички, изписа ми хапчета, които пих , но ефект НИКАКЪВ.Вторият лекар, когото посетих, разочарован от първия , също ми каза , че са вид гъбички и са доста упорити.Изписа ми антибиотик и допълнителни мазила, които използвах 14-15 дни и проблемите изчезнаха!Този път останах доволен.Обаче, сега след известно време отново се появиха същите симптоми.Пак червени точици или петънца по главичката и съвсем леко и едва забележимо изсушване на кожата в края(на мястото където се събира, когато се закрива главичката) на пениса.Проблема ми не е от вчера, преди да посетя лекарите съм си прилагал самолечение единствено с мазила против гъбички, които могат да се купят без рецепа от аптеката.Проблема само след няколко дни изчезваше и примерно след месец-пак е на линия.Искам да свърши тази история вече.Посочете ми добър специалист в Стара загора или Пловдив, специалист по кожни и венерически болести, от който сте доволни или поне специализирано здравно заведение, но да работят с здравната каса.Близките дни ще ходя на изследвания и преглед, но не съм сигурен къде още.Държа този път да се изследвам!Моля, да ми обясните как става изследването за този тип болести.Доколкото съм чувал, трябва да се даде оплодителна течност, и от там лекарите ти казват вече какво може да е заболяването , но не съм сигурен.Моля, обяснете как протичат изследванията и лечебния процес.Също ако може да ме насочите и къде се извършват изследвания- определено здравно заведение, който и да е частен кабинет или..??

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пусни си кръвна захар на гладно за всеки случай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си