- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче :)
Здравейте . Това не е поредната тема "бременна ли съм " и т.н , така че се надявам без хейт . Та на въпроса - този месец го правих за пръв път ,след което ми дойде 6 дни по-рано при това имах цикъл общо 5 дни, от които мога да кажа ,че 3 бяха с нормално кръвотечение , на 4тия ден вече ми беше слабо , а днес на 5тия вече нищо ... Преди първия ми път всеки цикъл си беше по 6-7 дни като примерно на 6тия е слаб и на 7мия вече нищо нямам или на 6тия свършва. Мисълта ми беше дали тази промяна може да се дължи на това , че първият ми път беше скоро преди цикъла ? Изобщо девствената ципа играе ли някаква роля в цикъла ? Ии второто нещо , което малко ме напряга е , че преди да ми дойде отново правихме секс (2пъти за 1 ден) 1вия път всичко 6 и на втория спермата в резервоарчето беше супер малко сравнение с нормално . Дали се дължи на това че 2рия беше максимум 15мин след 1вия . Проверихме презерватива не беше спукан или скъсан не течеше нищо и не се е изхлузвал ? И все пак се притеснявам малко ...
Благодаря предварително !))))))
Няма значение кой те обича първи, а кой ще те забрави последен...
Нормално е да ти закъснява след първия секс,поне така съм чувала.
Щом не се е скъсал кондомът,значи няма бебе.Споко.![]()
Нормално е и спермата да е по- малко. Порядъчно си издоила приятеля си. Всичко е наред и тук.
Нормално е да ти се е променил цикъла, даже да ти подрани или закъснее.
И щом е бил здрав презерватива, значи нищо не е станало, нормално е 2рия път спермата да е по-малко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Попринцип много съм и чета за тези неща и все пак нали знаете някой път като се паникьосате.. Благодаря на всички за успокоението , дано не ми се налага втори път да питам за нещо такова :Д
Няма значение кой те обича първи, а кой ще те забрави последен...
Нормално е да ти закъснява и да ти идва по-рано след първия секс при мен беше така