.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Exclamation Обезкосмяване с пинсета- момичета, помощ!

Здравейте, попринцип се бръсна със самобръсначка, но последния път пробвах с кола маска сама и успях само триъгълника, беше ме страх надолу към срамните устни. Мисълта ми е какво ще кажете за обезкосмяването с пинсета, знам, че боли доста, защото косъмчетата се махат едно по едно, но си заслужава. Мислех да направя някаква комбинация от кола маска и пинсета. Ще съм ви благодарна, ако отговаряте адекватно и бързо, защото отивам на море след 3 дни

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Иди на козметик. Ще отнеме 15-20 мн и 10 лв, няма да си се мъчила с пинсета и ще си си решила проблема с окосмяването за поне 2-3 седмици, зависи колко бързо ти растат.

Ако ти се играе, може и да успееш да ги оскубеш с пинсетата, но вероятно това ще е първия ипоследен път, в който ще го направиш.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на gabi_94
    Козметик! Не е толкова страшно - доста по-безболезнено, отколкото сама да се справяш. Аз ходя на козметик на месец, месец и седмица, като през това време махам с пинсета. Понеже не растат с еднакво време половината ми ги маха козметичката, половината сама аз с пинсета. Но имай предвид, че определено надолу от триъгълника с пинсета не се трае...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    според мен или на козметик или коло маска и останалото с пинсета

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    отиди на козметик като нормален човек
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.