- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да отслабна ..
Прочетох го още одеве.
Даже и за допълване до желания брой калории да е, пак не можеш да ме убедиш, че това да изядеш една вафла е по-добре, отколкото да допълниш с ядки например.
Broscience.
Кое да ти обясня.Това e broscience ,кое не разбираш.Изяла си всички макро и микроелемнти за деня и запълваш калорийния прием.Ако толкова просто обяснено не го разбираш ще те посъветвам за нещо друго вече.
Разбирам те, не знаех какво точно е бросайънс, а когато потърсих в Гугъл ми излезе това:
Broscience is the predominant brand of reasoning in bodybuilding circles where the anecdotal reports of jacked dudes are considered more credible than scientific research.
Broscience in action:
"Bro, you gotta slam 40-60 grams of waxy maize plus 20 grams of BCAA within 7 seconds of finishing your last set of squat rack curls. Otherwise, you'll go straight catabolic."
За какво друго би ме посъветвал? Заинтригува ми любопитството.
Хаха търсиш в гоогле какво е broscience ,хубав майтап.
Иначе щях да те пратя на специалист..)
Яж здравословно и недей да ядеш мазно,тестено,пържено,слад о,прекалено солено,недей да пиеш газирано и СПОРТУВАЙ!
Виж аз ти предлагам дори и да похапваш много МАЛКО сладко и да пиеш по половин часа нещо газирано на 2 дена или нещо такова няма проблем стига да спортуваш усилено и то много усилено. Просто бъди упорита,трябва да бъдеш ако искаш резултати.
Абе само аз ли мисля, че е много вярно, че ти си това, което ядеш?
Клетките на тялото се заменят напълно на всеки няколко месеца, като използват градивен материал от храната, която консумираш.
Според мен няма как да ядеш вафли, шоколади и бял хляб и да изглеждаш добре. За цялостна картина говорим, включвам и здраве в дългосрочен план и прочие, което ще проличи един ден, а не на момента, че ако ще и да си супер нафибрен.
Не яж неща, които забавят метаболизма ти ( пържено, мазно) и никакви диети- не гладувай, това би била най-глупавата идея.Пий много вода, наспивай се, яж повече зеленчуци, плодове, млечни продукти, риба, движи- така освен,че ще влезеш във форма, а и ще се чувстваш добреи да не спреш след като се върнеш от почивката- това би било още по-тъпо и от диетата,така показваш, че не водиш здравословен начин на живот заради самата себе си, а го правиш заради другите, а и така няма да усетиш истинския ефект
![]()
Единственият сериозен плюс на бялото брашно, а в т'ва число и продуктите от него, е фолиевата киселина. Ориза и останалите варива не виждам с какво могат да ми навредят. По същество тая статия (така, както е оформена в този сайт) има много добро оформление, издържана е откъм естетически вид, но се цитира нещо от някъде си. Наистина не целя да провокирам, напротив, най-чистосърдечно питам как мога да ям тесто, пържено, така говорените във всяка тема вафли и сладкиши, да пия газирано и да нямам целулит? Защото повечето ми приятелки са кльощавелници, но са надупчени кат' швейцарско сирене. А аз съм нямала целулит само през едно лято в живота ми и т'ва беше плод на спиране на всички гореизброени храни, плюс адски много вода, плюс тренировки поне 6 пъти седмично.
Като тренираш силово във фитнес зала.
Като ходех на фитнес имах целулит. Някаква друга алтернатива?
Еми ела аз да те тренирам и няма да имаш целулит. То не е само да ходиш,колкото да се пише,че си отишла ..
Прочети статията отново и по-внимателно.
Ами ако не иска да й се образуват стрии да отслабва. Ако чака по твоето мислене да стане по- възрастна до тогава кожата ще й се е сцепила толкова гадно, че ще я е срам да се покаже по къси панталонки.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
П.П. Следвам принципа на трите бели смърти. Бяла захар, бяло брашно и сол. От Зоната знам че размера на порцията трябва да е колкото дланта ти. (без пръстите)
Е, без вратички де. ;д Месото колкото дланта, а въглехидратите колкото шепата. Без да слагаш храна и от другата страна на ръката.![]()
Ми кат' ми се яде сланина к'во да правя,слагам си. В 100 грама сланина има 900 калории,а в 100 грама месо(чисто) има под 150.
Като че ли ще тръгне да яде сланина, след като не яде дори сол.
Е няма да й слагам сол,спокойно![]()