Елелеее тук сте го обърнали на спамчета ...... Хайде и аз поне малко да помогна на авторката. Значии спри тестеното,газираното и пърженото. Яж повече плодове,зеленчуци и повече варени неща, примерно боб, леща, супички ей такива неща. Месо,яйца,извара също може и като цяло повече белтъчини. Другото,което е пий повече Вода. Даже да ти кажа,че е и по-добре примерно да не се и ограничаваш изцяло от всичко, примерно в седмицата или поне на две седмици може да си позволиш от забранените храни, което ти сака душата, но НЕ В ПРЕКАЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА. Всичко това го съчетай с упражнение и най-вече кардио, ходи да тичаш или да скачаш на въже , и искам също да ти препоръчам 30 Day shred. Всичко, това което съм го написал го знам от личен опит, на мен ми помогна доста и се вкарах в добра форма, за около 1 месец,докато не се случи едно гадно нещо. Един ден ми скимна да съм поне 4-5 дена само на плодове. И така и стана изкарах 4 дена само на плодове и след това не знам какво ми стана започнах да се тъпча като някакво прасе Хамбургер, сладолед ей такива неща и то да видите от забранените храни си похапнах. И сега ми се получи йо-йо ефекта и ми е супер гадно. И си мисля сега ако си бях продължила със здравословния ми режим на хранене,а не със това само на плодове мисля че нямаше да ми се получи Йо-йо ефекта. ЗАТОВА искам да Ви кажа никой според мен да не прави такива диети примерно да е само на плодове или само на зеленчуци ,щото после ставаа оле мале... Или поне като сте на такава диета да е със захранване , но това пък е доста нездравословно да си само на плодове или на зеленчуци... Затова най-доброто предложение,което ще ти дам е да се храниш здравословно със написаното по горе (не това за гладуването, а другото) И така.... Лека вечер Ви пожелавам