.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Моля, помогнете

Здравейте, приятели....
    Имам един сериозен въпрос.....Добре де, не чак толкова сериозен.....Със сегашния ми приятел сме заедно вече половин година, а преди това сме си писали и излизали още толкова...От едно училище сме, той ме потърси пръв, караше ме да излизаме, звънеше, пишеш ми денонощно.....5 месеца му се дърпах, а той не се отказа от мен. Но ето, че сега сме заедно, вече толкова време...Той ми е първото гадже. Обичам го адски много. Когато го няма ми е трудно. Отначало (първите 4-5 месеца от връзката) ни беше много мил....Караше ме да излизаме постоянно, търсеше ме, пишехме си почти през целия ден....Но напоследък все си мисля, че е загубил интерес към мен. Вече не си пишем толкова често, не си говорим както преди, не ме търси да излизаме, понякога, когато си пишем изчезва, пише ми след 2 часа и на всичко, което съм му написала отговаря с едно "Еее яя", "Кп?", и всякакви такива...А когато някоя вечер, за която сме имали планове заедно, той излезе с друг, казва единствено "Добре де, извинявай"... Гадно ми е, разбирате, предполагам не съм единствена...Та въпросът ми е.....Да остана ли с него? Има ли смисъл? Да, обичам го....много...Да, искам да съм с него, да- ще ми е гадно ако се разделим....Но има ли смисъл? Не се залъгвам, че ми е последния едва ли не.....Просто....Помогнете, моля...Дайте съвет....Приемам и критики..

Според мен си му била тръпка. Искал е да бъде с теб, направил го е, видял е какво е, но с времето му е омръзнало и сега си намира други занимания, които намира за по-интересни. Звучи гадно, но най-веорятно е така съдейки по това, което казваш. Имало ли е някакви проблеми между вас? Ако да, мислиш ли, че те може да са причината?

Моят съвет е да не си хабиш нервите, времето и любовта за някой, който не ти обръща внимание.

Цитирай Първоначално написано от TheSavior Виж мнението
    Според мен си му била тръпка. Искал е да бъде с теб, направил го е, видял е какво е, но с времето му е омръзнало и сега си намира други занимания, които намира за по-интересни. Звучи гадно, но най-веорятно е така съдейки по това, което казваш. Имало ли е някакви проблеми между вас? Ако да, мислиш ли, че те може да са причината?

Моят съвет е да не си хабиш нервите, времето и любовта за някой, който не ти обръща внимание.
    +1

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Marriaamore Виж мнението
    Има ли смисъл?
    Каквито и да са проблемите ви и причините, поради които си здаваш този въпрос, останала съм с впечатлението, че стигне ли се до момента когато се питаш "Има ли смисъл?" обикновено няма.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

++++++++++++
    Тръпката при него просто е отминала,говори с него и го питай дали иска все още да бъде с теб и го питай дали те обича. Накарай го да бъде честен.
    Но лично аз ти казвам,че щом като тръпката я няма е някак безсмислено да си с човек,който няма вече същия интерес към теб както преди,а и реално погледнато не сте от малко време заедно- нормално е...
    Ддз може би не съм права и все още има силни чувства към теб,но от прочетеното...не мисля така. Мисля,че трябва да говорите пък каквото става...

Голям фен Аватара на LadyTerrible

Колко съгласни станахме вече?
    Според мен просто го попитай очи в очи дали още има нещо към теб и иска да сте заедно.Ако каже "да" си измисли някакъв срок-1 седмица примерно и ако продължава да се държи както преди,го зарежи без обяснения.Ако каже "не"-ясна работа...

Съгласна съм с останалите. Най-добре го зарежи...явно вече няма чувства към теб както в началото.

Пиши му смс/ фб със съдъжание "game over". Нищо повече, нищо по- малко. Да видим дали интересът няма да се появи внезапно.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    Пиши му смс/ фб със съдъжание "game over". Нищо повече, нищо по- малко. Да видим дали интересът няма да се появи внезапно.
    аууу фб и семесета, сериозна заплаха
    n00bs

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си