.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Unhappy Да искаш СЕКС, а той да не те иска...

Здравейте.
    Искам да се обърна към всички в този форум и най-вече към дамите.
    Момичета, моята история е следната:

На 21г. съм(момиче). Детствена съм. Имам сериозен приятел с които имаме няколко несполучливи опита за секс...
    Преди година и нещо не бях готова за това, нито физически,нито психически, а сега когато съм не се получава.
    Не съм срамежлива, казвам му какво искам, къде да ме докосва и как... но Не.. когато прибягнем до съществената част с проникването, като че ли всичко умира.. дори по този повод мастурбирам пред него, с цел да се възбудя и навлажня повече..Слава Богу до клиторен оргазъм мога да достигна..та с тази цел и ... да, досещате се.
    Не знам..притеснявам се,че не е защото не съм отпусната (естествено,че ви излъжа, ако ви кажа,че на 100% съм отпусната, все пак ще е първият ми път имам някакво притеснение, но то не е толкова, че да не става ), а до това, че или съм много тясна или този проклет химен е много плътен Понякога толкова мн се ядосвам, защо по дяволите изобщо го има, само да ме тормози ... както и да е.
    Боли ме..., че чак не се усеща да влиза..дори приятелят ми, ми казва, че усеща съпротива и го боли..
    Заставам от горе, с цял да се нагодя аз самата... и не.. :@
    Моля ви, момичета които при първият им акт ги е боляло много, пък и тези които не ги е... Дайте ми съвет, мнение... каквото и да е... Да опитам нещо друго, или Вие как сте постъпили при вашите първи пъти.. Направо се плаша, накрая ще отида при генеколог да го 'съсече' този химен и да се приключи с мъките ми.. искам най-после да усещам удоволствие по дяволите!

Благодаря. И простете ми ,ако темата не е за тук.

Мега фен Аватара на 102
    Да го съсече, хаха. =) Пробва ли с консумация на алкохол ?

Хващаш за пакета и в леглото и айдеееее.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Нещо не правите, както трябва. Няма как да не може да се разкъса.
    За болката какво да ти кажа, психологическата нагласа също е много важна. Казваш, че и приятелят ти го боли? Това е много странно.
    Пробвайте с повече любовна игра, лубрикант, изпийте по едно малко да се отпуснете. Няма как да не стане, горе главата.
    А това с гинеколога и съсичането -_- е най-голямата простотия, която може да направиш.
    Последно редактирано от Smrazqvashta : 08-03-2013 на 12:41

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Иди при гинеколог, за да се изключи проблем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Иди при гинеколог, за да се изключи проблем.
    И аз те съветвам да отидеш на лекар.Дебелината и еластичността на химена са си индивидуални за всяка жена.Има жени,при които много боли и става по-трудно.Не си единствената,спокойно.Аз само съм чувала,че с напредването на възрастта,хименът става по-нееластичен и плътен,ако има такова нещо,при теб може и това да е проблемът.Като отидеш на преглед при специалист,ще получиш най-компетентното мнение.

Повече от фен Аватара на autumn666
    И аз бях като теб - много се бях панирала. Болеше уж, а нямаше капка кръв и мина много бързо.
    Просто не го мисли, отпусни се максимално, пийте някакъв алкохол преди това, но не прекалявайте.
    Няма от какво да те е страх - никой не е умрял от това.
    Нека да е по-внимателен... а това него да го боли според мен не е нормално...
    Пробвахте ли с пръсти?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Използвайте лубрикант или отиди по-добре на гинеколог за да си спокойна

Мега фен Аватара на anonymous908491
    С чук и кол пробвайте.
    Ще има много кръв, някой може да умре, но е сигурно, че ще те отвори.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    С чук и кол пробвайте.
    Ще има много кръв, някой може да умре, но е сигурно, че ще те отвори.
    +1

Спокойно, аз бях същата като теб. Аз бях върху него ( друг е въпроса, че 40 минути не можахме да уцелим дупката ) и ме болеше супер много и сигурно 10 мин. сме се мъчили ( при които той ми каза - абе знаеш ли че и мене ме боли, не само теб ) ии да пробвайте по упорито и ще стане. Като се разкъса ципата вече не е страшно. Успех
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Аз само съм чувала,че с напредването на възрастта,хименът става по-нееластичен и плътен,.
    Ей, това трябваше да кажеш в тийнфорум,утре вече няма да има девствени!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на draid
    Твоя вероятно е от кевлар :P

Сега по-сериозно. Да не би да ти е много нисък прага да на болка и да се стягаш, когато те заболи ?

Да не се окаже като в филма Teeth (гледайте го няма такава комедия ужас)
    http://www.youtube.com/watch?v=yH8yuld4DUE

Мега фен Аватара на Баща Ти
    може половите ти органи да са много грозни!

Като си ДЕТСТВЕНА на на 21 години, не трябва да ти позволяват да се размножаваш.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Да го съсече, хаха. =) Пробва ли с консумация на алкохол ?
    Не съм опитвала. Все съм си мислила, че е глупаво, но... защо пък не..

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Твоя вероятно е от кевлар :P

Сега по-сериозно. Да не би да ти е много нисък прага да на болка и да се стягаш, когато те заболи ?
    Не мисля,че ми е нисък прага на болка. Уж търпя..ама знам ли

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    може половите ти органи да са много грозни!
    Не, не са. А и да са, това както общо има с това,че не влиза, умнико?
    Все пак ти благодаря за коментара. За пореден път доказа, че нищо умно и смислено не можеш да кажеш в този форум.

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    И аз бях като теб - много се бях панирала. Болеше уж, а нямаше капка кръв и мина много бързо.
    Просто не го мисли, отпусни се максимално, пийте някакъв алкохол преди това, но не прекалявайте.
    Няма от какво да те е страх - никой не е умрял от това.
    Нека да е по-внимателен... а това него да го боли според мен не е нормално...
    Пробвахте ли с пръсти?
    Знам,че никой не е умрял,но.. Боли го защото казва, че усеща съпротива (явно химена) не знам...
    Да първо с пръсти опитва... Вкарвал си е целия среден пръст, но с големи мъки, а за 2 просто не сме и помисляли.., но въпреки това опитваме с него... с х*й както се казва и ... пак нищо.
    Както и да е.

Благодаря Ви за съветите.
    Ще опитам още няколко неща и ако не... Просто ще отида на гинеколог.

Мега фен Аватара на teenems
    Наистина отиди при гинеколог,но..пробвай просто да отпуснеш съзнанието си и да не мислиш толкова много за проникването.Пък и винаги си боли в началото.Поне мен първата минута винаги си ме боли...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Ей, това трябваше да кажеш в тийнфорум,утре вече няма да има девствени!
    Aхахахаха, много вярно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си