- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МЕТ ЗА Chacho
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
По скоро предлагам евтино забавление за тълпата, подразних ви и заподскачахте.![]()
Не исках да те карам да мислиш..Не си много добър в това![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
"Ако тези, които злословят зад гърба ми, знаят какво мисля за тях, щяха да злословят още повече."![]()
,,Няма по-голямо нещастие от това да си спомним за минала радост в момент, когато сме тъжни.''![]()
Ако знаеше колко пъти казах "не" на други очи, мислейки за твоите ...
"Изпратих й дъжд... Не ми се сърдете вие, които сте близо до нея и сте се измокрили. Тя толкова обича дъжда. А аз обичам, когато тя е щастлива..."
"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."
Какво е любов? Когато гледаш спящия на дивана любим човек и си мислиш: "Да взема да я убия тая гад..". И все отлагаш и отлагаш.
Защо се разделихте с приятелката ти?- Поради религиозни различия...- В смисъл?- Не искаше да признае, че съм бог!![]()
Моята жена е голяма късметлийка, намери 50 евро в асансьора, златна гривна в тролея, часовник на плажа, а аз само веднъж намерих под спалнята едни слипове и те ми са големи!![]()
Учителката:
- «Пада» и «виси» са глаголи.
Иванчо:
- Съмнявам се.
Учителката:
- Те означават действие.
Иванчо:
- Ама какво действие, ако е паднал и виси?![]()
До тук досада.
Тъпи шеги и досадна романтика.
Черен хумор ще ми предложиш ли?
Иванчо си играе на детската площадка пред блока. От една от терасите се чува глас:
- Иванчо, прибирай се вкъщи, сготвили сме ти любимото ядене.
- Не съм гладен, мамо!
Същият глас:
- Не съм майка ти, баща ти съм.
- Ще ви се не видят и гейовете, така и не ви научих кой кой е...
Седи осъден на смърт в килията. Време е вече да дойдат за изпълнението на присъдата. И изведнъж влиза при него в килията група хора. Един от тях казва:
- Ние подадохме обжалване по вашето дело, разгледаха го и ви оправдаха - сега сте свободен.
Осъденият направо заплакал от радост, прегръща всички, ръкува се. Обажда се и една жена:
- А ние от обществото за правата на човека заради причинените морални щети ви компенсираме с един милион долара.
Осъденият вече съвсем се побъркава от радост и не знае какво да каже, когато един казва:
- Виждате ли червената лампичка - усмихнете се, снима ви скрита камера.
- Как да накараш хората да спрат да те юркат да се жениш?
- Старите лели на всяка сватба постоянно идваха при мен и ми повтаряха, ръгайки ме в ребрата - “Ти си следващият”. Но те спряха, след като аз почнах да им казвам същото на всяко погребение.
Justin Bieber е момче
- Какво казват червеите при погребение?
- Промоцияяяяяяяяя!