.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Тема: МЕТ ЗА Chacho

Hybrid View

Мега фен Аватара на RagioL
    Не се прави на умен, теб редовно те мъчи правописа.

Числа 1:
    1 И Господ, говорейки на Моисея в Синайската пустиня, в шатъра за срещане, на първия ден от втория месец на втората година откак излязоха из Египетската земя, каза:
    2 Пребройте цялото общество израилтяни по семействата им, по бащините им домове, като броите по име всички от мъжки пол един по един.
    3 Всички в Израиля от двадесет години нагоре, които могат да излизат на бой, ти и Аарон пребройте ги според установените им войнства.
    4 И заедно с вас да има по един човек от всяко племе, от които всеки да бъде глава на бащиния си дом.
    5 И ето имената на мъжете, които ще стоят заедно с вас: от Рувима, Елисур, Седиуровият син;
    6 от Симеона, Селумиил, Сурисадаевият син;
    7 от Юда, Наасон, Аминадавовият син;
    8 от Исахара, Натанаил, Суаровият син;
    9 от Завулона, Елиав, Хелоновият син;
    10 от Иосифовите потомци: от Ефрема, Елисама, Амиудовият син, а от Манасия, Гамалиил, Федасуровият син;
    11 от Вениамина, Авидан, Гедеониевият син;
    12 от Дана, Ахиезер, Амисадаевият син;
    13 от Асира, Фагеил, Охрановият син;
    14 от Гада, Елиасаф, Деуиловият син;
    15 от Нефталима, Ахирей, Енановият син.
    16 Тия бяха избраните от обществото, началници на бащините си племена, глави на Израилевите хиляди.
    17 И тъй, Моисей и Аарон, като взеха тия мъже, които са били споменати по име,
    18 свикаха цялото общество на първия ден от втория месец; и те се записаха един по един по семействата си, по бащините си домове, според числото на имената на мъжете от двадесет години и нагоре.
    19 Както заповяда Господ на Моисея, така той ги изброи в Синайската пустиня.
    20 Потомците на Рувима, първородния на Израиля, поколенията им по семействата им, по бащините им домове, по числото на имената, един по един, всички от мъжки пол от двадесет години и нагоре, всички, които можеха да излизат на бой,

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    не съм религиозна, сори :/

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    не съм религиозна, сори :/
    И аз но ми се намират няколко коза.
    А като имам повече време ще публикувам малко откъси от Книга на мъртвите, Бхагават гита, Корана и Книга на закона.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си