.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на bet3to

Unhappy Моята история

Всичко започна преди 4 месеца,два от които бяха най-щастливите в живота ми а другите два най-нещастните. Отначало си пишехме непрекъснато и ти лека полека ме накара да се влюбя в теб, защото с теб изживях много неща за първи път. И точно когато мислех, че нещата ще се получат ти ме прецака по най-долния начин, остави ме заради друга, с която не изкара и 2 дни, а аз мисля, че не го заслужавах. Отначалото не осъзнавах какво се случва, не можех да повярвам, че това се случва точно на мен. Бях много нещастна, ти ме нарани, аз страдах, но както казват: "Времето лекува!", и аз лека полека започнах да се възстановявам и усмивката на лицето ми отново се върна, а аз се превърнах в същото щастливо момиче, което някога бях, с разликата, че се бях научила да не вярвам толкова лесно на хората. НО ти ме потърси отново.. Защо? Защото ти липсвах, в което силно се съмнявам или просто, защото нямаше коя друга да ти обърне внимание? И аз глупачката ти отговорих и се държах с теб като пръв приятел, а не трябваше, трябваше да се държа студено с теб, защото това заслужаваш ти и защото човек не може да бъде приятел, с този който го е наранил и го е накарал да страда. А аз не знам дали те обичам или просто съм пристрастена към болката, която ми причиняваш.И сега какво? Какво смяташ да правиш с нас? С мен? Да ме накараш да се влюбя отново в теб и да ме оставиш? По-добре да приключим навреме, защото този път не се знае кой ще страда ...
    Последно редактирано от bet3to : 08-03-2013 на 22:07

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Тази история ми е до БОЛКА позната, случи ми се миналата година. В това отношение момчетата са пълни г*зове... Правят се на добрички, влюбваш се в тях, показват си същността и отиват при някоя еднодневка. Не те търсят с месеци и изведнъж се появяват от нищото и се правят, че нищо никога не се е случвало.
    F*ck logic.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на bet3to
    Да същата работа и сега изобщо не знам какво да направя .. лошото, че още имам чувства към него .. май ..

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Милата... Спокойно, всичко ще отшуми.. На мен лично ми беше нужен друг човек, за да забравя за онзи глупак, ама тя историята ни беше много дълга, объркана и драматична, не съм наясно как е при теб. Може да не ти е нужно чак толкова време
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си