Здравейте,момче съм и имам проблем с момичето до себе си.До сега всичките ми връзки са били незадоволителни винаги нещо е липсвало и разбрах какво е ,че избързвам твърде много с всичко.С това момиче,нямам желание да бързам искам всичко да е по-бавно на 22 съм,тя е на 21 момичето е много красиво и доста разкрепостено ,харесвам я доста излизаме от около месец и всичко е супер ,освен частта частта в която аз не искам да спя с нея.Не искам да го правя защото имам явно някакъв проблем,че в момента в който спя с момичето губя интереса си към нея,а не искам с Михаела да е така харесвам я и искам нещата да са по добри искам да се получи нещо.С нея се познаваме от около 2 години някъде и бяхме приятели ,тя си имаше сериозен приятел излизахме ей така говорехме си и тя ме познава ,знае как съм постъпвал с момичетата,как съм ги лъгал и наранявал и дори унижавал и че всичко се е въртяло около секса и когато й казвам,че искам да е повече от секс тя си мисли,че я лъжа и искам да я прецакам и нея и почнахме доста да се караме.Тя започна да си мисли,че става въпрос за други момичета ,че я лъжа постоянно ,да имам доста момичета приятелки или бивши ,но сега приятели това не означава нищо,днес се скарахме отново и тя ми каза "Неспособен си да имаш емоционални отношения с жените или ме изчукай накрая и да ти мине мерака или не ме търси повече" и сега не знам какво да направя губя я ,а искам да бъда с нея.